Αρχική » , » Άγρια γιούχα στον Μπεγλίτη (2 BINTEO)

Άγρια γιούχα στον Μπεγλίτη (2 BINTEO)


Από τις έντονες διαμαρτυρίες δεκάδων πολιτών εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Μπεγλίτη και του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Μαγκριώτη σημαδεύτηκε η επίσημη δοξολογία για την 99η επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και τον Πολιούχο της Άγιο Δημήτριο. 

«Aγανακτισμένοι» αλλά και οι... εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» είχαν πάρει θέση από νωρίς το πρωί στα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου και προετοίμαζαν «θερμή» υποδοχή στους επίσημους που θα έδιναν το παρόν στη δοξολογία.

Με πανό και τα γνωστά συνθήματα όπως «Κλέφτες κλέφτες Υπουργοί δεν τα φάγαμε μαζί» και το πλέον επίκαιρο «Δεν ντρέπεστε που έρχεστε και κουρεμένοι», οι συγκεντρωμένοι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα κατά της κυβερνητικής πολιτικής και των νέων δυσβάστακτων μέτρων, όταν έκαναν την εμφάνισή τους ο κ. Μπεγλίτης και ο κ. Μαγκριώτης.
Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατούσε είναι ότι οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης απέφυγαν να κάνουν τις καθιερωμένες επίσημες δηλώσεις έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου.

Οι αποδοκιμασίες γενικεύτηκαν εναντίον των επισήμων και κάποιοι από τους συγκεντρωμένους επιτέθηκαν φραστικά και στον πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Γιάννη Μυλόπουλο.

Οι βουλευτές της ΝΔ, Μιχάλης Παπαδόπουλος και Κώστας Γκιουλέκας επέλεξαν να εισέλθουν στον Ιερό Ναό από την πίσω πόρτα.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μπεγλίτης τα «άκουσε» και από τον Μητροπολίτη Άνθιμο, ο οποίος, μετά το τέλος της δοξολογίας, ζήτησε την επαναλειτουργία του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης.

Μάλιστα, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης ζήτησε από τον Π. Μπεγλίτη «να μεταφέρει το μήνυμα αυτό του λαού της Θεσσαλονίκης στον πρωθυπουργό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ (Πηγή seleo.gr):





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger