Αρχική » , » Φλερτ με την καρδάρα!

Φλερτ με την καρδάρα!

0ι προεκλογικές δηλώσεις του «συνδικάλα» υπουργού Κουτρουμάνη

Μερικά πράγματα εiναι τόσο εμφανή, που δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις για να τα καταλάβεις. Ακούμε αυτές τις μέρες τα όσα συζητούν -ερήμην μας- Γερμανία (μιλάει) και Γαλλία (ακούει) για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους. Καταλαβαίνει κανείς ότι οι δανειστές μας-με τους Γερμανούς επικεφαλής- επιδιώκουν να «μαζέψουν»... το χρέος μας στα 220 δισ. ευρώ. Δηλαδή στα επίπεδα που βρισκόταν το 2009! Τι μας λένε τώρα; 

Ότι το χρέος μας και η εν γένει κατάσταση στην οικονομία μας ήταν στοιχεία διαχειρίσιμα το 2009! Ποιος και γιατί δεν τα διαχειρίστηκε σωστά; Ποιος έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι σήμερα; Φαίνεται ότι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για τους σημερινούς διαχειριστές της εξουσίας. 
Άκουγα την Κυριακή στο ραδιόφωνο κάποιες προεκλογικές δηλώσεις του συνδικάλα υπουργού Κουτρουμάνη. Τι έλεγε ο άνθρωπος! «Αυξάνουμε τις συντάξεις! Σύνταξη σε δύο μήνες! Αύξηση στα μεροκάματα, που τα έχει καθηλώσει η επαίσχυντη Δεξιά» και άλλα τέτοια εξωφρενικά. Αν ο Καστανίδης τρώει γιαούρτι, ο Κουτρουμάνης φλερτάρει με την καρδάρα! Με κάτι τέτοιες ψευτιές, που ακολούθησαν τις συκοφαντίες για τα «σκάνδαλα» (ξεφούσκωσαν όλα ελλείψει στοιχείων), ο Παπανδρέου πήρε την εξουσία εκβιάζοντας τον Καραμανλή με εκλογές μέσω καταψήφισης του Κ. Παπούλια! 
Ήθελε ο Γιώργος να γένει πρωθυπουργός. Γιατί, άραγε, αφού γνώριζε ότι η χώρα βρισκόταν σε αδιέξοδο; Γιατί επέμεινε σε εκλογές και δεν σκέφτηκε τότε την κυβέρνηση συνεργασίας; Ουδείς εχέφρων πολιτικός θα επεδίωκε να αναρριχηθεί στην πρωθυπουργία εν μέσω χάους! 
Εκτός εάν το χάος που προκλήθηκε μετά το 2009 δεν ήταν τυχαίο. Δεν παίρνω όρκο, αλλά ψυλλιάζομαι! Όσο για την εικόνα του πρωθυπουργού να διαβάζει το «Πιστεύω» στο Άγιο Όρος, δεν ήταν ότι καλύτερο, αφού παραπέμπει στο «ο θεός να βάλει το χέρι του»! 

Ξέρετε, όσο καλοπροαίρετος κι αν είσαι, όταν θυμάσαι τα γαβγίσματα για το Βατοπαίδι και τον εξευτελισμό των μοναχών, δύσκολα πείθεσαι για το αγαθό των σημερινών προθέσεων των κυβερνώντων και δέχεσαι ευκολότερα την άποψη περί «επικοινωνιακών τρικ».
Φαίνεται, όμως, ότι η Μέρκελ και ο Νικολά δεν βλέπουν ελληνική τηλεόραση και δεν είχαν την ευκαιρία να πειστούν για την ευσέβεια του πρωθυπουργού μας προς τα Θεία. 

Τα παλιόπαιδα! 


Η ΑΚΙΣ 
ΕΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger