Αρχική » » Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται!!!

Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται!!!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Μια σοφή παροιμία λέει ότι “ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται”. Όμως στην Ελλάδα του 2011 πολλοί επώνυμοι πολιτικοκλέφτες εξακολουθούν να απολαμβάνουν τα κλοπιμαία τους ατιμώρητοι επί χρόνια λόγω των επαίσχυντων νόμων που... φρόντισαν να κατασκευάσουν “έγκριτοι” συνταγματολόγοι του σιναφιού τους και οι οποίοι έχουν να κάνουν με την ασυλία και την παραγραφή των εν λόγω αδικημάτων με "πρόσχημα" την δήθεν προστασία των πολιτικών και της ... πολιτικής!!!
Τα ψέματα όμως έχουν κοντά ποδάρια και δεν καλύπτονται από νόμους, ασυλίες και παραγραφές και πολλές φορές πέφτουν σαν κεραμίδα στο κεφάλι μας και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις!
Έτσι λοιπόν την περασμένη Πέμπτη στην Βουλή και κατά την διάρκεια των ομιλιών για την ψήφιση του αντεργατικού νομοσχεδίου από τους σημερινούς επιβήτορες της εξουσίας ή μάλλον τους τυράννους του Ελληνικού λαού έσκασε ένα χοντροειδές ψέμα του νέου εθνοσωτήρα μας του β’ αντιπροέδρου και υπουργού οικονομικών ο οποίος εξ αιτίας μιας έντονης λογομαχίας με τον κ. Τσίπρα αναγκάστηκε να προσκομίσει μία αδημοσίευτη επιστολή με ημερομηνία 27 Σεπτεμβρίου προς την κ. Κριστίν Λαγκάρντ (Διευθύντριας του Δ.Ν.Τ).
Στην εν λόγω επιστολή ο κ. υπουργός αναφέρει τα σκληρά μέτρα που θα λάβει εναντίων όλων μας προεξοφλώντας εκ των προτέρων της ψήφιση τους από το “κοπάδι” της κοινοβουλευτικής του ομάδας!
Όμως το παράδοξο και το ύποπτο είναι ότι στα προαποφασισμένα μέτρα της επιστολής, δεν αναφέρεται καθόλου το άρθρο 37 το οποίο όπως είναι γνωστό έχει να κάνει με τις συλλογικές συμβάσεις οι οποίες καθόριζαν τις κατώτατες αμοιβές των εργαζομένων!!!
Άραγε τι συνέβει; Πως ξεφύτρωσε στην διαδρομή αυτό το άρθρο;
Έχω την εντύπωση ότι εδώ ταιριάζει το άλλο λαϊκό απόφθεγμα που λέει “ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται”.
Μάλλον στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε τα υπό ψήφιση νομοσχέδια πρώτα περιφέρονται (όπως ο δίσκος της Κυριακάτικης λειτουργίας) και ο καθείς του "συστήματος" βάζει και το δικό του αίτημα που έχει να κάνει με το πως θα συνεχίσει να αυξάνει τα κέρδη του εις βάρος του κόπου και του μόχθου των εργαζομένων!
Ναι φίλες/οι προσωπικά είμαι σίγουρος ότι το άρθρο 37 είναι ένα δώρο της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ προς τους μεγαλοεργολάβους, τους εφοπλιστάδες, τους καναλάρχες και τους λοιπούς συγγενείς του εγχώριου κεφαλαίου για την στήριξη τους προς αυτό μέσω των Μ.Μ.Ε, των επιχορηγήσεων, των μιζών και όλων των άλλων συναλλαγών που είχαν αλλά και προσδοκούν να έχουν στο μέλλον!!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger