Αρχική » , » Οι… ευαίσθητοι πατριώτες

Οι… ευαίσθητοι πατριώτες


Γράφει ο Χάρης Παυλίδης

Λέτε όλοι ανοησίες! Άκου προσβολή στη Δημοκρατία και στην εθνική επέτειο οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Απύθμενη βλακεία και έλλειψη ιστορικής γνώσης. Δηλαδή, αυτοί που επικαλούνται αυτές τις ανοησίες τι λένε; Απλά ότι, ο κόσμος πρέπει να διαμαρτύρεται κάνοντας…
γιόγκα ή βλέποντας τα δελτία ειδήσεων.
Ένα παράδειγμα ώστε να γίνει αντιληπτό γιατί όλα αυτά που λέγονται είναι επιεικώς σαχλαμάρες. Υποτιθέσθω ότι έχουμε δικτατορία και κατά τη διάρκεια της εθνικής επετείου, ο κόσμος εξεγείρεται και προβαίνει σε πράξεις αδιανόητες για την ημέρα της εθνικής γιορτής. Αυτό αποτελεί αντιδημοκρατική συμπεριφορά και προσβάλλει το νόημα της εθνικής εορτής;
Σύμφωνα με το σκεπτικό όλων αυτών των… ευαίσθητων πατριωτών, οι οποίοι ενοχλήθηκαν από την φραστική επίθεση κατά του προέδρου-απαρέδεκτη σε κάθε περίπτωση- ο Αλέκος Παναγούλης δεν θα ήταν αντιστασιακός, αλλά δολοφόνος του κοινού ποινικού δικαίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger