Αρχική » , » Παρέλαση – Πάρε, Έλα Συ

Παρέλαση – Πάρε, Έλα Συ

Το παρόν κρατίδιο λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση και προσκαλεί την εκλεκτή πελατεία να δοκιμάσει τις νέες σπεσιαλιτέ. 

Είναι μεγάλη συκοφαντία και φτηνός λαϊκισμός να ισχυρίζονται ορισμένοι ότι στην Ελλάδα του 2011 υπάρχουν παιδιά που λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία. Απλούστατα αντιμετωπίζουν προσωρινά προβλήματα ευστάθειας και ισορροπίας λόγω αϋπνίας. Μένουν μέχρι αργά καρφωμένα στις τηλεοράσεις τους και περιμένουν να δουν πόσο... βαθύ θα είναι το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, επειδή νιώθουν μια σχετική αλληλεγγύη. Έχουν ενημερωθεί ότι οι Ευρωπαίοι θα το πάνε με το στανιό για κούρεμα (σαν τους τεντιμπόηδες με τον Νόμο 4.000) κι αδημονούν να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις στην κομμωτική τέχνη. Είναι η μόδα, βλέπετε... Κατά τα λοιπά, τα παιδιά της Ελλάδος, λόγω της εθνοσωτηρίου κυβέρνησης ΓΑΠ και της κυρίας Διαμαντοπούλου, έχουν πλούσιο μενού για να διαλέξουν: 
Νερό στη στάμνα. Αέρας κοπανιστός σοταρισμένος με υποσχέσεις. Ειδικό τέλος στη θράκα με τηγανητό εκκαθαριστικό της Εφορίας. Δημόσιος υπάλληλος στη σούβλα με κρουτόν από εφεδρεία και απόλυση για επιδόρπιο. Σύνταξη ΙΚΑ στα κάρβουνα, γαρνιρισμένη με επίδομα κηδείας. Ανεργία φλαμπέ. Σαλάτα Ράιχενμπαχ με ψιλο­κομμένη εθνική κυριαρχία και τέσσε­ρα τυριά υποτέλειας. 

Εν δυο κάτω! 

Ραγκούσης στιφάδο με πράσινη σάλ­τσα Μπιρμπίλη. Γερουλάνος στον ατμό με φιλέτο Πετσάλνικου, πατάτες και βραστή γλώσσα Μόσιαλου. Χρυσοχόϊδης γεμιστός με Ραγκούση, άνηθο και Βάσω Παπανδρέου. Βαγγέλης Βενιζέλος στη λαδόκολλα με Πάγκα­λο παστό και μπουκιές από Μπεγλίτη. Νησιά, βραχονησίδες, ειδικές οικονο­μικές ζώνες με πάστα ελιάς και χυμό από Μέρκελ. 
Όλα τα πλούσια εδέσματα που αναφέρθηκαν προηγουμένως και τα οποία βρίσκονται καθημερινά στη διάθεση των Ελληνοπαίδων ενισχύουν τα επι­χειρήματα της κυρίας Διαμαντοπού­λου, η οποία δημοσιοποίησε περίτεχνο δελτίο Τύπου για να πείσει τα σχολιαρόπαιδα να μην κάνουν ανοησίες κα­τά τη διάρκεια των μαθητικών παρελάσεων. Η υπουργός της σκέτης Παι­δείας (δηλαδή άνευ του προσβλητικού προσδιορισμού «Εθνικής») θορυβήθηκε από ανακοινώσεις που κάνουν λόγο για «σχεδιασμένες ενέργειες με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων». Γι' αυτό καλεί όλους «να επιδείξουν τον δέοντα σεβασμό στον εορτασμό της Επετείου». Τους καλεί μεν να σεβαστούν την ημέρα του «ΟΧΙ» η υπουργός του «ΝΑΙ στο Μνημόνιο» διότι «είναι αταλάντευ­τη η εμπιστοσύνη στους Έλληνες εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές που θα αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη εκεί­νων που θυσίασαν τα πάντα για τη σω­τηρία της πατρίδας». Όλα καλά, αλλά... Αφού η εμπιστοσύνη της κυρίας Διαμα­ντοπούλου σε μαθητές και εκπαιδευτι­κούς είναι «αταλάντευτη», για ποιο λό­γο έβγαλε το δελτίο Τύπου;


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-27/10/2011)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger