Αρχική » » Η Ελληνική απάντηση στο ''ΕΥΡΗΚΑ''. Απόρρητο σχέδιο :''ΧΑΘΗΚΑ''

Η Ελληνική απάντηση στο ''ΕΥΡΗΚΑ''. Απόρρητο σχέδιο :''ΧΑΘΗΚΑ''


Γράφει ο 29-26

Το τρομακτικό σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης ''ΧΑΘΗΚΑ'', βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Η βάση του σχεδίου είναι να μην ξέρουμε ΤΙΠΟΤΑ, όπως πόσους υπαλλήλους έχουμε, που δουλεύουν και πόσα λεφτά παίρνουν. Πόσοι συνταξιούχοι υπάρχουν και εάν... βρίσκονται εν ζωή. Επίσης πόσα κτίρια έχουν καταληφθεί, από ποιους, ποιά είναι τα αιτήματα τους και μέχρι πότε θα είναι κατειλημμένα. Τα σχολεία και τα πανεπιστήμια θα λειτουργήσουν φέτος; Τα ταξί και τα φορτηγά; Θα λειτουργήσει οτιδήποτε στη χώρα φέτος;
Αποκλειστικές πληροφορίες που βρίσκονται στα χέρια μας, αναφέρουν ότι την σύλληψη της σατανικής αυτής ιδέας είχε ένα άτομο που νοσηλεύτηκε κατά τον παρελθόν σε ψυχιατρικό ίδρυμα ονόματι ''Giorgo'' ή ''Νομισματοκόπος''. Κεντρική ιδέας της σύλληψης είναι οτι αν οι ξένοι δεν βρουν άκρη σε τίποτα με εμάς, δεν θα ξέρουν τι να κάνουν. Έτσι θα μας αφήσουν στην ησυχία μας και θα λάβουν ομόφωνη απόφαση για εσαεί χρηματοδότηση των ελλειμμάτων μας μέχρι το 2100 και πλήρη διαγραφή χρεών.
Το σχέδιο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη αυτή την στιγμή οπού νοσοκομεία, σχολεία, δήμοι, υπουργεία και εκατοντάδες άλλοι δημόσιοι οργανισμοί δεν λειτουργούν και οι υπάλληλοι τους αγνοούνται. Οι πολύμηνες συσκέψεις των Ευρωπαίων ηγετών για εκπόνηση ενός σχεδίου αντιμετώπισης δεν έχουν αποτέλεσμα, καθώς σχέδια τύπου ''ΕΥΡΗΚΑ'' δεν φτουράνε μπροστά στα δικά μας. Απελπισμένοι οι ηγέτες είναι έτοιμοι να τα παρατήσουν και να δεχτούν το ματ του ''Νομισματικόπου'' την ερχόμενη Τετάρτη...


Himaira από "απόρρητες πληροφορίες"


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger