Αρχική » » Ζητούνται ... συνυπεύθυνοι!

Ζητούνται ... συνυπεύθυνοι!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Το πολιτικό κατεστημένο μετά τα πρωτοφανή γεγονότα της Θεσσαλονίκης και την ματαίωση της παρέλασης δείχνει θορυβημένο για να μη πω τρομοκρατημένο! Ήδη οι βουλευτές της κυβέρνησης το τελευταίο διάστημα σε κάθε τους εμφάνιση βιώσαν και βιώνουν την...
οργή και το μένος του λαού!
Ειδικά μετά το μεσοπρόθεσμο και το πρόσφατο “κούρεμα” οι αντιδράσεις είναι σίγουρο ότι θα επιδεινωθούν και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πλέον που θα οδηγηθούμε!!! 
Έτσι η κυβέρνηση θέλοντας να υποστηρίξει τις “προσχεδιασμένες” δεσμεύσεις της για το ξεπούλημα και την υποδούλωση της χώρας μας ψάχνει εναγωνίως “συνενόχους” επαναφέροντας δειλά δειλά τα σενάρια που μιλούν για την ανάγκη δημιουργίας κυβέρνησης εθνικής ενότητας!
Φυσικά προς το παρόν δεν λέει τίποτα για εκλογές αφού λόγω δημοσκοπήσεων τις φοβάται όπως ο διάολος το λιβάνι! 
Τολμώ να προβλέψω (ο θεός να με βγάλει ψεύτη) ότι στο βωμό αυτής της μεθόδευσης δηλ. της συγκυβερνήσεως για ανάληψη της συνυπευθυνότητας (εκ μέρους και των άλλων πολιτικών δυνάμεων) για τα παρελθόντα αλλά και για τα μελλούμενα, θα βιώσουμε πολύ δύσκολες καταστάσεις με μεθοδευμένες "προβοκάτσιες" σε επίπεδο διαρροής τρομολαγνικών πληροφοριών αλλά και "δυσάρεστων" γεγονότων! 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger