Αρχική » , » Γιούχαραν τον Απόστολο Κακλαμάνη κι αυτός φώναζε «είστε μόνο πέντε άνθρωποι» (vid)

Γιούχαραν τον Απόστολο Κακλαμάνη κι αυτός φώναζε «είστε μόνο πέντε άνθρωποι» (vid)


Έντονη ήταν η αντίδραση συγκεντρωμένων πολιτών κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Απόστολου Κακλαμάνη σε τελετή για τα αποκαλυπτήρια προτομής του Ν. Μανδηλαρά στο Γαλάτσι. Οι εμφανώς αγανακτισμένοι πολίτες εξέφραζαν την αντίθεση τους σε κάθε κυβερνητική απόφαση και...
φώναζαν «Τα παιδιά μας δεν έχουν σχολεία και εσείς υπογράφετε Μνημόνια». «Λεηλατείται η ζωή μου. Πάρε το μικρόφωνο και πες μου, που έχω άδικο» επαναλάμβανε ένας αγανακτισμένος. Ο κ. Κακλαμάνης μετά τη λήξη της τελετής προσπάθησε φύγει από την πλατεία. Ωστόσο οι συγκεντρωμένοι τον πλησίασαν και του φώναζαν θα πεινάσει ο λαός. Τότε ο κύριος Κακλαμάνης τους απάντησε: «Με συγχωρείτε πάρα πολύ. Να σας απαντήσω; Μου επιτρέπετε; Εάν νομίζετε ότι εσείς οι πέντε άνθρωποι, θα έχετε στα κανάλια το βράδυ...» προκαλώντας την ακόμη πιο έντονη αντίδραση των πολιτών οι οποίοι τον διέκοψαν και άρχισαν να του φωνάζουν «Εσύ βγαίνεις στα κανάλια». Ο κύριος Κακλαμάνης συνέχισε επαναλαμβάνοντας είναι «ντροπή σας. Αυτή είναι η δημοκρατία σας. Ντροπή σας». 

Δείτε το βίντεο:

 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger