Αρχική » , » Έρημος και μόνος

Έρημος και μόνος

Ο Γιώργος κοίταξε στον καθρέφτη και τρόμαξε. 

Ο Γιώργος κοίταξε στον καθρέφτη και τρόμαξε! Σκεφτόταν πόσο καλύτερα περνούσε στο υπουργείο Εξωτερικών, με τις Μ.Κ.Ο στα πόδια του, με το γυμναστήριο και το κανό. «Καλά έλεγε ο Μητσοτάκης ότι δεν κάνω για πρωθυπουργός» σκέφτηκε, σε μια στιγμή πανικού, κατευθυνόμενος στην αυλή όπου τον περίμεναν, πεινασμένοι, οι... δημοσιογράφοι. Λίγο πριν, η Μέρκελ και ο Σαρκοζί είχαν εξευτελίσει στο πρόσωπο του την Ελλάδα, του είχαν πει κατηγορηματικά «κόψε τις...» και τώρα έπρεπε να μιλήσει στον Τύπο για ένα δημοψήφισμα που... δεν θα γινόταν και για μια κυβέρνηση που... δεν υπήρχε! Ο Βενιζέλος «την είχε κάνει» αμέσως μετά τη συνάντηση και ο Γιώργος έπρεπε να μιλήσει, χωρίς να ξέρει τι να πει! Πήρε τον Καρχιμάκη στο κινητό.
«Μιχάλη, SOS! Βρες κάνα σκάνδαλο, γιατί δεν τη βγάζω καθαρή! Ομόλογα,Βατοπαίδι, Siemens! Βγάλε κάτι στον αέρα, δεν θα προλάβω ούτε να γυρίσω!»Ο Μιχάλης, που έβλεπε τη φουρτούνα να έρχεται και αντιμετώπιζε το δίλημμα «με τον Βενιζέλο ή τον Λοβέρδο;» και σκεφτόταν τι έχει να πληρώσει σε αποζημιώσεις αν δεν έχει ασυλία σε λίγο καιρό, απάντησε λακωνικά: «Υπάρχει ένα πρόβλημα, πρόεδρε. Εμείς είμαστε κυβέρνηση και, συνήθως, τα σκάνδαλα τα κάνουν οι κυβερνήσεις!» Ο Γιώργος κατάλαβε ότι είχε κάνει μια ακόμη λάθος επιλογή. Απείχε λίγα βήματα από το προαύλιο όπου τον είχαν στείλει η Αγγέλα κι ο Νικολάκης. Τηλεφώνησε στον Μόσιαλο. «Έλα, Ηλία» πρόλαβε να πει, αλλά άκουσε τον εκπρόσωπο να μιλάει στο άλλο τηλέφωνο. «Ναι, Άννα, δεν τον βλέπω να βγάζει την ημέρα, πέφτει!»
Ο Γιώργος ανατρίχιασε.«Α, τον κανάγια! Τον έκανα εκπρόσωπο κι αυτός πήγε με τη Διαμαντοπούλου!» Στην απελπισία του σκέφτηκε τον Καρατζαφέρη. «Γιώργο, χάνομαι!» Ο πρόεδρος ήταν απόλυτος. «Έχω μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Β' Θεσσαλονίκης, θα το συζητήσουμε όταν έρθεις!» Ο πρωθυπουργός είχε αρχίσει να ιδρώνει και να χλομιάζει. «Α, έχω τη Δαμανάκη! Εγώ την πήρα από τον θίασο του Κιμούλη και την έκανα σταρ στη σκηνή των Βρυξελλών!» σκέφτηκε και τηλεφώνησε.
«Μαρία, τι να κάνω; Είμαι σε δύσκολη θέση!» «Λάθος κάνετε!» απάντησε η επίτροπος κι έκλεισε το κινητό!«Την άτιμη! Καλά μου έλεγε η μαμά να μην εμπιστεύομαι τους πρώην κνίτες!» μουρμούρισε και βγήκε στο προαύλιο! Τα μικρόφωνα έπεσαν να τον φάνε! Μαρκούτσια δώθε κείθε, ερωτήσεις σε όλες τις γλώσσες. «Θα μιλήσω στη γλώσσα μου, να τους ξεράνω!» σκέφτηκε ο Γιώργος και άρχισε να μιλάει αμερικάνικα! 


Η ΑΚΙΣ
(ΕΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-04/11/2011)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger