Αρχική » » Αγαπημένος των Ελλήνων

Αγαπημένος των Ελλήνων

Κυκλοφορεί στο Internet: «Παπανδρέου: 0 μόνος πολιτικός του οποίου το όνομα δεν θα δοθεί σε δρόμο αλλά σε αδιέξοδο». 

Όταν νομοθετούσα το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και το ΙΒ, το γνωστό, ήμουν τότε «ανθέλληνας» είπε ο κ. Παπανδρέου στη Βουλή την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια ενός μνημειώδους αυτολιβανίσματός του για τα ταλέντα και τις αρετές που εκείνος βλέπει...
στον εαυτό του και οι άλλοι θεωρούν μειονεκτήματα. Ωστόσο, κάποιος πρέπει να έχει μπερδέψει τα αποκόμματα από τις εφημερίδες που λαμβάνει ο κ. Παπανδρέου. Ουδείς μπορεί να του προσάψει τον χαρακτηρισμό «ανθέλληνας» για το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. 
Οι κολεγιές και τα ζέίμπέκικα με τους Τούρκους, κάποιες δηλώσεις του για τους αυτοπροσδιορισμούς των μειονοτήτων, η αναγνώριση για τα «θεμιτά και ζωτικά» συμφέροντα των Σελτζούκων στο Αιγαίο (Συμφωνία της Μαδρίτης 1997) και μερικά καντήλια που έριξε στον λαό σε συνεντεύξεις του σε ξένα ΜΜΕ («διεφθαρμένοι Έλληνες») μάλλον δημιούργησαν παρεξηγήσεις. 
Συνεχίζοντας τον ιστορικής σημασίας λόγο του ο ι-κανό-τερος (εκ του κανό) ελληνόφωνος φιλέλλην σχολίασε ότι «όταν είπα να πάμε σε μια αποποινικοποίηση ουσιών, όπως της κάνναβης, βεβαίως και τα άκουσα». Είναι πράγματι αξιοπερίεργο να υπάρχουν αντιδραστικές φωνές που δεν συναινούν με τη διάδοση της φούντας και τη θεσμοθέτηση της καλλιέργειας μα­ριχουάνας. Φανταστείτε έσοδα που χάνει το Ελληνικό Δημόσιο από τη μη μετατροπή της χώρας σε Κολομβία. 

Ρολόι σταματημένο 

«Από τον Γεώργιο Παπανδρέου, τον Γέρο της Δημοκρατίας, κληρονόμησα μόνο ένα ρολόι, τίποτε άλλο. Από τον πατέρα μου, τον Ανδρέα Παπανδρέ­ου, κληρονόμησα ρητά στη διαθήκη του το όνομά του, τίποτε άλλο». Τάδε έφη Παπανδρέου, στην προαναφερ­θείσα δημηγορία του. Το έθνος ελπίζει το ωρολόγιον να λειτουργεί κανονικά για να είναι συνεπής στα ομαδικά προγράμματα τύπου pilates, power yoga,aerobic κ.ά. που διοργανώνουν τα γυμναστήρια της αρεσκείας του. 
Επίσης, ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να ανησυχεί γι' αυτή τη μηδαμινής χρηματικής αξίας κληρονομιά που πήρε ο ΓΑΠ. Μπορεί να σφίγγεται στα οικονομικά του, αλλά όλα δείχνουν ότι θα ξεπεραστεί το πρόβλημα σύντομα. Πρώτα από όλα είναι ελπιδοφόρα τα ραντεβού που πραγματοποίησε με τον Νουριέλ Ρουμπινί και τον Τζορτζ Σόρος. Αυτοί είναι γατούλες στη συγκομιδή μετρητών και σίγουρα του έχουν δώσει σπουδαίες συμβουλές. Και η «δημοκρατία», η εφημερίδα μας, μπορεί να καμαρώνει ότι βοήθησε τον Γιώργο. Η ερώτησή της στη Δ.Ε.Θ για τα Cds τον υποχρέωσε να μάθει ένα σημαντικό χρηματοοικονομικό προϊόν που δήλωσε ότι αγνοούσε... 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-07/11/2011)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger