Αρχική » , » Αυτός ο τροϊκάνος!

Αυτός ο τροϊκάνος!

O ιδανικός πολίτης εμπιστεύεται την κατεστημένη ενημέρωση, έχει έσοδα κολίγου και πληρώνει εφορία για δέκα τσιφλικάδες μαζί. 

Η πλάση έχει όλα τα καλά που μπορεί να βάλει ο νους ενός συνηθισμένου, «παρεμβατικού» νταβατζή. Γυμνοσάλιαγκες υποτακτικούς με σοβαροφάνεια εξίσου μεγάλη με τις εκκρίσεις σιέλου και την απαιδευσιά τους. Κουρούνες πρόθυμες για όλα και κίσσες που βλέπουνε χρυσό κι ορμάνε. Αυτές δουλεύουν το ράμφος πάνω-κάτω, σε... ρυθμό «κούνα, γλεντά το και φάτο» (το σύνθημα κλεμμένο από παλιά διαφήμιση γρανίτας). Έχουνε κι άλλα τούτοι οι τυχεροί. Υποπόδια με ταυτότητα ανθρώπου. Πώς είναι ο Μάτσας κι ο Σταρένιος σας ταινίες; Φτυστοί -κατάπτυστοι δηλαδή- αλλά με λογαριασμό στο τουίτερ. 
Διαθέτουν μαρκούτσια ηλεκτρονικά που μεταδίδουν σε γλώσσα ελληνική άπταιστα κατοχικά παραγγέλματα. Μαρκούτσια αναλογικά για χρήσεις που δεν γράφονται αλλά γίνονται και τις οποίες μπορείτε να δείτε στα πίσω ράφια των βίντεο κλαμπ. Τσέπες βαθιές. Ψυχές ρηχές. Μάτι που γυαλίζει από την παλάβρα όταν δεν θολώνει από τις σκόνες. Λιμουζίνες απαστράπτουσες. Τους συνοδεύουν πολλοί βοδιμπιλντεράδες γοριλέιρος! Οι ορδές από σωματοφύλακες προσθέτουν κύ­ρος. Προκαλούν δέος στο πόπολο, ζήλια-ψώρα στους χλιδόμπιχλους βλαχοπαριζιάνους ευρωλιγούρηδες και την αίσθηση πως ο καλοπληρωτής «φυ­λασσόμενος» δεν είναι μόνο αλεξί­σφαιρος αλλά και αθάνατος συνάμα! Το σύμπαν φιλοδώρησε τον μέσο «πα­ρεμβατικό» νταβατζή με αυτοπεποίθη­ση χιλίων πιθήκων, μυαλό ραδικοβλάσταρου και πονηριά νυφίτσας με διδα­κτορικό στη χαρτοκλεφτική. 

Δίπορτοι 

«Αυτές είναι οι αρχές μου. Και αν δεν σου αρέσουν έχω κι άλλες». Αυτή η ατάκα ανήκει σ' έναν Αμερικανό θρύλο της κωμωδίας τον Γκράουτσο Μαρξ (1890-1977). Παρόλο που δεν πρόλαβε ο αείμνηστος την Ελλάδα του Χρηματιστηρίου, των Ιμίων, του Οτσαλάν και του Μνημονίου, πρέπει να είχε πρόχειρη γυάλινη σφαίρα κα οι βρύσες του σπιτιού του στο Αμέρικα μάλλον έπαιρναν παροχή ύδατος από την Κασταλία Πηγή - εκεί που ξεδιψούσε και η Πυθία. Δεν εξηγείται αλλιώς η ακριβέστατη ανάλυσή του για τους ανθρώπους που διαμορφώνουν μυαλά στην Ελλάδα πουλώντας ως δική τους άποψη την ακόρεστη πείνα της τσέπης τους και τις φαντασιώσεις των ξένων.
Εκεί που κατηγορούσαν τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ως «εθνικιστές – υπερπατριώτες τώρα λανσάρουν μανιακά ένα νέο υβρίδιο αγάπης στην Ελλάδα: τη σόγια του Μνημονίου με μπόλικη ψυχραιμία και υπευθυνότητα». Όποιος δεν γουστάρει την περίδεση της πατρίδας του στις ζαρτιέρες της Μέρκελ βαφτίζεται από τους μαυραγορίτες της ενημέρωσης τουλάχιστον «προδότης»! Σηκώθηκαν τ' αγγούρια να βαρέσουν τον μανάβη, φίλε μου…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-09/11/2011)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger