Αρχική » , » Το «πραξικόπημα» της λογικής από τον Σπηλιόπουλο!

Το «πραξικόπημα» της λογικής από τον Σπηλιόπουλο!

Μέγα ατόπημα η δήλωση του, που κατηγορεί ως χουντικό τον πατέρα (εν ενεργεία ταξίαρχο) του ευέλπιδος. 

Νέα επίθεση από το «σύστημα ΠΑΣΟΚ» του τέως υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Μπεγλίτη, που κατοικοεδρεύει - ελέω της κυβέρνη­σης Λουκά Παπαδήμου - ακό­μη στο Πεντάγωνο, από τον υφυπουργό Κώστα Σπηλιόπουλο, δέχτηκαν χθες οι Ένοπλες Δυνάμεις. Ο κ. Σπηλιόπουλος, ο οποίος...
τον Ιούνιο τη μια ημέρα απειλούσε ότι δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και την άλλη έγινε υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, χθες μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM έγινε ο πρώτος πολιτικός μετά το 1974 που ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε δημοσίως ανώτατο αξιωματικό ο οποίος διοικεί μονάδα των συνόρων ως χουντικό πραξικοπηματία
«Είναι και η ιστορία και η καταγωγή του ευέλπιδος. Δεν είναι ένας οποιοσδήποτε εύελπις. Είναι ο συγκεκριμένος, ο οποίος έχει μια συγκεκριμένη καταγωγή, η οποία έχει καταγραφεί. Γι' αυτό μας ανησυχεί πολύ περισσότερα τόνισε δείχνοντας με τον τρόπο αυτόν τον εν ενεργεία ταξίαρχο πατέρα του εύελπι, έναν ικανότατο αξιωματικό, ο οποίος υπηρετεί σε κρίσι­μη μονάδα του Έβρου. 
Τα ερωτήματα που τίθενται φυσικά είναι τι ακριβώς τον ανησυχεί. Μήπως κατέ­βει με τα τανκς ο πατέρας του ευέλπιδος από τη Θράκη; Για να κάνει τι; Να τον δέσει; Εί­ναι φανερό ότι ο συγκεκρι­μένος παροξυσμός που έχει καταλάβει συγκεκριμένους πολιτικούς είναι γεμάτος υποκρισία και σίγουρα προβληματίζει για τους στόχους που εξυπηρετούν. 

Εκτός Γραμμής 

Επιπλέον ο κ. Σπηλιόπου­λος, σε άλλη γραμμή από αυτήν του υπουργού Εθνι­κής Άμυνας Δημήτρη Αβρα­μόπουλου, που λέει ότι «πε­ριμένουμε να ολοκληρω­θούν οι διαδικασίες για να ληφθούν αποφάσεις», έδωσε άλλη διάσταση στο ζή­τημα λέγοντας ότι «όλα αυ­τά δημιουργούν συνειρμούς ενδεχομένως πιο        προχωρη­μένους και μας φέρνουν και στο παρελθόν». Ο κ. Σπηλιό­πουλος, αναφερόμενος στον εύελπι, είπε ότι «υπάρχει μια ιστορία για τον συγκεκριμέ­νο εύελπι» και έθεσε ζήτημα για τη διοίκηση της σχολής αλλά και για τον πατέρα του ευέλπιδος. 
«Συμμετείχαν και άλλοι, δεν ήταν μόνος του» είπε ο κ. Σπηλιόπουλος και πρό­σθεσε ότι «δεν ενημερώθη­κε άμεσα η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουρ­γείου Άμυνας» αδειάζοντας με αυτόν τον τρόπο και τη διοίκηση της σχολής. Κλείνοντας, ο κ. Σπηλιόπουλος προσπάθησε να δώσει δραματικό τόνο, λες και πρόκειται να γίνει... πραξικόπημα. «Θα είναι μια τραγωδία για τη χώρα, γιατί ζήσαμε εκείνη την εμπειρία, είδαμε που μας οδήγησε και είδαμε και τα αποτελέσματά της» είπε σε μια αποθέωση, όμως, πολιτικής φαιδρότητας! 
Την ίδια στιγμή, πάντως το στράτευμα συνεχίζει να βράζει, καθώς οι πληροφορίες που φτάνουν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου είναι ότι πολύ δύσκολα ο εύελπις θα γλυτώσει την απομάκρυνση του από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων! 

Η «Χουριέτ» για Φράγκο 

ΤΟΝ ΤΕΩΣ αρχηγό ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο «φωτογραφίζει» η τουρκι­κή εφημερίδα «Χουριέτ» ως τον άνθρωπο που ετοίμαζε πραξικόπημα στην Ελλάδα «Ο αρχηγός της τάφρου, που ξεφώνιζε για πραξικόπημα» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημε­ρίδας, που, εκμεταλλευόμενη τα μικροκομματικά και επικοινωνιακά παιχνίδια διαφόρων στην Αθή­να, δημιουργεί κλίμα κατά της χώρας μας και γρά­φει ότι υπάρχουν ισχυρισμοί ότι πίσω από την τε­λετή με τους ύμνους της 21ης Απριλίου στη Σχο­λή Ευελπίδων κρύβεται ο στρατηγός Φράγκος, που είχε στήσει γύρω του ένα βαθύ κράτος.

ΕΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger