Αρχική » , , » Ο νέος, ωραίος πρόεδρος

Ο νέος, ωραίος πρόεδρος

Ο Σκανδαλίδης έθεσε θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. Αυτό ξέρει, αυτό κάνει. Αν γνώριζε από αβγολέμονο, θα έφτιαχνε κοτόσουπα. 

Αν και το CNN δεν διέκοψε-ως όφειλε-την κανονική ροή του προγράμματος του για να μεταδώσει Σκανδαλίδη, που γκρεμίζει συθέμελα το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα με τις παρεμβάσεις του, η είδηση χρήζει προσοχής. Ο κ. Σκανδαλίδης είπε... στη Βουλή: «Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου να εμφανίσει τάχιστα το χρονοδιάγραμμα και τον ορίζοντα των πρωτοβουλιών για την ανάταξη του πολιτικού μας χώρου. Θα ανοίξει καθαρά τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε τις επόμενες μέρες, θα προσδιορίσει τις διαδικασίες, θα θέσει τα πάντα επί τάπητος». Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο άνθρωπος του οποίου το μαλλί είναι εξίσου ανυπότακτο με τις ιδέες του επιδιώκει νέα ηγεσία στο Κίνημα, ανακατεύοντας ταυτόχρονα την τράπουλα και στη Σοσιαλιστική Διεθνή! 
Οι εξελίξεις από αυτό το μανιφέστο είναι ραγδαίες και μάλλον δεν προλα-βαίνουμε να τις μεταδώσουμε όλες. Ακούγεται ότι οι Ρεπουμπλικάνοι και το Κόμμα του Τσαγιού των ΗΠΑ, δύο εγνωσμένης δεξιοφροσύνης σχηματι­σμοί, μαθαίνοντας τη σκανδαλίδεια πρόταση αποφάσισαν να αυτοδιαλυ­θούν. Ο λόγος είναι ότι υπέθεσαν ότι ο κ. Σκανδαλίδης μπορεί να αυτοπροταθεί για την ηγεσία της πασοκάρας, και τότε το μέλλον της Δεξιάς, παγκοσμί­ως, είναι επιεικώς μελανό. 

Ολική επαναφορά 

Σε περίπτωση που η ανθρωπότητα δεν γευτεί τη χαρά να αντικρί­σει έναν Σκανδαλίδη να ηγείται του κόμματος που δανείστηκε 240 δισεκατομμύρια σε 2 χρόνια για μια χώρα 10.000.000 κατοίκων (διαγαλαξια­κό ρεκόρ!), υπάρχει εναλλακτική πρό­ταση: Ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ να είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Η επιλογή του προσώπου μπορεί να ξενίσει μερικά δισεκατομμύρια γήινους αλ­λά σε κάθε περίπτωση τα θετικά της υποψηφιότητας του είναι περισσότερα από τα αρνητικά. Πρώτα από όλα είναι αναγνωρίσιμος. Τον ξέρουν και οι πέτρες (πολλές απ΄αυτές παραλίγο να τον γνωρίσουν προσωπικά, μια και οι αγανακτισμένοι τις εκτόξευαν προς το αυτοκίνητό του). Επίσης, ο ΓΑΠ εί­ναι ενθουσιώδης τύπος. 
Ως αθλητής, λατρεύει να σπά­ει τα ρεκόρ. Οπότε μπορεί να δα­νειστεί άλλα 500 δισεκατομμύρια σε έναν μήνα, να χρωστάμε 500 τρισεκα­τομμύρια για 500 χρόνια και η εθνική μας κυριαρχία να τρέξει με τη χρονομηχανή πίσω στο 1500 μ.Χ. Μετά θα ξεκινήσει κατά λάθος έναν ολοκλη­ρωτικό, πυρηνικό, παγκόσμιο πόλεμο και οι κατσαρίδες που θα κληρο­νομήσουν τη γη δεν θα χρωστούν σε κανέναν. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-17/11/2011)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger