Αρχική » » Τι φωνάζετε, κύριοι;

Τι φωνάζετε, κύριοι;

Το οικοδόμημα τρίζει, οι συνεταίροι μας βράζουν, όπου να΄ναι θα γίνει το μπαμ! 

Tι ήταν πάλι αυτό; Βγήκε ο Ευάγγελος στην TV και μας έπνιξε στο δισεκατομμύριο! Οχτώ θα πάρουμε τώρα! Διακόσια του χρόνου! Τριάντα του αντίχρονου! Πάρε, κόσμε, δισεκατομμύρια! Μας τα δίνουν οι καλοί Ευρωπαίοι και το ΔΝΤ. Τι φωνάζετε, κύριοι; «Λεφτά, καραγκιόζη μου, λεφτά με ουρά!» που έλεγε... ο Χατζηαβάτης. 
Έχουν χάσει το μέτρο οι άνθρωποι. Μιλούν για τα δισεκατομμύρια λες και είναι φιστίκια. Και δεν λέει κανείς ότι μας τα δίνουν για να τα πάρουν με το ίδιο αεροπλάνο. Δανεικά είναι, όχι αγύριστα. Λες και ο Παπαδήμος μάς έλυσε το πρόβλημα άμα τη αναλήψει των καθηκόντων του. Ωραίος κι αυτός. Έγινε πρωθυπουργός για να μας βγάλει από το αδιέξοδο, ενώ μέχρι να γίνει ήταν από την άλλη πλευρά του τραπεζιού, με εκείνους δηλαδή που μας έσπρωξαν στο αδιέξοδο. Όμορφα κι ωραία. Και φωνάζει ο Τσίπρας επειδή ο Παπαδήμος δεν πήγε, λέει, στη Βουλή για την Ώρα του Πρωθυπουργού. Μα άσε, βρε παιδί μου, να καταλάβει πρώτα ότι είναι πρωθυπουργός.
Δεν είδες πώς πήγε στις Βρυξέλλες; Με την τσάντα και τα χαρτιά του. Του έχει μείνει το τραπεζιτικό. Έτσι εύκολα βγαίνει το χούι; «Και τι θα γίνει;» θα πείτε. Μα, όπως πάει, θα το κλείσουν το μαγαζί. Δεν τη βλέπω να επιβιώνει την Ευρωπαϊκή Ένωση. Την έχουν δει άσχημα οι Γερμανοί. Δυο φορές μέχρι τώρα, τον περασμένο αιώνα, το φάγανε το κεφάλι τους. θα μου πείτε, σήμερα έχουν συνεταίρο τον Νικολά. Τι να σου κάνει όμως; Μόλις πήγε να υψώσει ανάστημα (με τι προσόντα;) έκαναν ντου οι αγορές και του κόψαμε τα τρία... «άλφα», που λέει και η διαφήμιση; Αντί για τρία «άλφα» θα πάρει ο Νικολά τα τρία «μου»! Και από κοντά ο πηδηχτούλης Στρος Καν, που έχει τις δικές του διασυνδέσεις και άκρες με τις αγορές. Τώρα βγάζει στο μεϊντάνι τον «Σαρκό» και λέει ότι του την έστησε με την καμαριέρα. 
Αλλά και αυτός, βρε αδερφέ. Δεν βλέπεται η γυναίκα! Πώς πήγε μαζί της; Σαρκοζί ο ένας, «σαβουρί» ο άλλος. Δεν τα βλέπω καλά, συμπατριώτες. Το οικοδόμημα τρίζει, οι συνεταίροι μας βράζουν, όπου να 'ναι θα γίνει το μπάμ! Δεν ήταν η Ελλάδα τα πρόβλημα. Το φωνάζαμε, το λέγαμε δεν μας άκουγαν. Ας τα βρούνε τώρα, οι έξυπνοι! Όπως και να γίνει, ή συνέχεια δεν θα είναι για μας , αλλά θα γίνει πάλι χωρίς εμάς. Μόνο που θα γελάσουμε τελευταίοι! 

Η ΑΚΙΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger