Αρχική » » Ο Ραγκουσικότερος

Ο Ραγκουσικότερος

Η αγωνία για τη διαδοχή του ΓΑΠ κορυφώνεται. Ποιος θα επικρατήσει; Ποιος θα μείνει στο σπίτι του Big Brother; 

Θέλετε κι άλλους υποψήφιους προέδρους στο Κίνημα; Λάβετε δύο δυνατούς: Γιάννης Ραγκούσης, ο - κατά Τζίμη Πανούση -«ξανθός Παττακός».. Ο χαρακτηρισμός πρέπει να διαγραφεί από τα πρακτικά. Ο Πανούσης είναι αθυρόστομος εκπρόσωπος της αναρχοχαβιαρικής Αριστεράς, που μιλάει Εξαρχειώτικα, αλλά ζει στο Ψυχικό. Οι χλιδομαρξιστές σαν τον Τζιμάκο θέλουν να καταργηθεί η ιδιοκτησία σε...
όλη τη γη αλλά όχι η δική τους. Επίσης, ο κ. Ραγκούσης έχει εκλεγεί από τον λαό, ενώ Παττακό «ψήφισαν» ομοφώνως οι υφιστάμενοι αξιωματικοί και οι φαντάροι του. Με την αυτοπεποίθηση του δημοκρατικά εκλεγμένου, ο κ. Ρα-γκούσης μπορεί να συμμετάσχει αβίαστα σε κυβέρνηση που παίρνει αντιλαϊκά μέτρα.
Ο Παττακός και οι συν αυτώ δεν έδιναν δικαίωμα ψήφου στους πολίτες. Τους καλόπιαναν με παροχές ένεκα ανασφάλειας - όπως δημόσια έργα, φιέστες, κατασκευή γηπέδων, επέκταση δικτύων αποχέτευσης, ύδρευσης, ηλεκτρισμού, άδειες ταξί κ.λπ. Τώρα βέβαια, υπάρχει ένα πρόβλημα: ο Παπαδήμος δεν έχει εκλεγεί, αλλά κάνει περικοπές, γεγονός που χαλάει λίγο τη σούπα που έχουμε συνηθίσει.

Αγγούρια ιλουστρέ

Ο κ. Ραγκούσης, αν εκλεγεί, ως γνήσιο τέκνο των Κυκλάδων, θα αποκεντρώσει τις λειτουργίες του κόμματος (το γραφείο Τύπου στη Μύκονο, ο Καρχιμάκης στην Πάρο, η ομάδα ιντερνετικής υποστήριξης στην Ανάφη, τα κάδρα των απελθόντων προέδρων στη Μακρόνησο, το βιομαγνητικό βραχιόλι του ΓΑΠ στη Γυάρο). 
Συγγενική υποψηφιότητα με εκείνη του Γιάννη Ραγκούση είναι εκείνη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Θαλασσινός ο ένας, καπετά­νιος του «Τιτανικού» ο άλλος, το παγόβουνο είναι πάντα διαθέσιμο μια χαρά θα πάει η δουλειά. Ο κ. Παπακωνσταντίνου μάλλον θα είναι ένας από τους ιδανικότερους αρχηγούς της πασοκάρας. Τώρα κάνει το αγροτικό του στο υπουργείο Περιβάλλοντος και θα γίνει εξπέρ στην «πράσινη ανάπτυξη». Ήδη, όπως διαβάσαμε χθες στη «δημοκρατία», ετοιμάζει μια θεσπέσια ποικιλία αγγουριού προς βρώσιν (στη σαλάτα, στο τζατζίκι ή μονάχο του): αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ της τάξεως του 10% και βάλε!

ΥΓ.: Μαζί με τον νέο αρχηγό το ΠΑΣΟΚ προσφέρει τρία Μνημόνια, μία σαλοτραπεζαρία και δύο κομοδίνα δώρο. Και μία έξτρα προσφορά για όλους τους φίλους και τα μέλη που θα πάρουν μέρος στις αρχαιρεσίες: ένα ματσάκι τρίχες από το μουστάκι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κι ένα DVD) με μαθήματα ζεϊμπέκικου από τον Γιώργο Παπανδρέου.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-25/11/2011)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger