Αρχική » , » Σιωπή από Καρατζαφέρη για απλή αναλογική!

Σιωπή από Καρατζαφέρη για απλή αναλογική!


  Ο λαλίστατος κ. Καρατζαφέρης, όταν τις προάλλες είδε ότι μάλλον το κόμμα του μένει έξω από το κυβερνητικό σχήμα, άρχισε να μιλάει για μη μείωση μισθών, για ψήφιση νόμου για τους αλλοδαπούς κ.λ.π. Εκτός από αυτά, υπενθυμίζουμε, πως ένα από τα πάγια αιτήματα του κόμματός του είναι και η ψήφιση νέου εκλογικού νόμου που θα καθιερώνει την απλή αναλογική ως εκλογικό σύστημα.
  Όμως, από τη στιγμή που ο ΛΑΟΣ κλήθηκε να...συμμετάσχει στην αντισυνταγματική κυβέρνηση Παπαδήμου, ο κ. Καρατζαφέρης, με μια θεαματική πολιτική κυβίστηση, ξέχασε αμέσως τα περί απλής αναλογικής, τα περί αλλοδαπών, τα περί μισθών κ.λ.π. 
Θα μπορούσε άνετα ο κ. Καρατζαφέρης, όπως βγήκε έξω από το Προεδρικό Μέγαρο και διαμαρτυρόταν υπέρ της υποψηφιότητας Παπαδήμου, τον οποίο και τελικά επέβαλε στην φοβισμένη πολιτική ηγεσία του τόπου, να ζητούσε ταυτόχρονα και ως όρο της συμμετοχής του στην κυβέρνηση Παπαδήμου, την δέσμευση για ψήφιση της απλής αναλογικής. Δεν το έκανε όμως τώρα που μπορούσε. Γιατί;;
Γιατί, κάτι τέτοιο θα σήμαινε και άνοιγμα της κλειστής πολιτικής ελίτ της χώρας, για να μπουν στην πολιτική κονίστρα και νέες κοινωνικές δυνάμεις. Αλλά αυτό δεν συμφέρει αυτούς που είναι μέσα, στους οποίους φυσικά συγκαταλέγονται και το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger