Αρχική » , » Η κόρη του . . . ανέμου

Η κόρη του . . . ανέμου

Μπάτης είναι; Σιρόκος; Λεβάντες; Μαΐστρος; Πουνέντης; Όχι, είναι ο λίβας που καίει τα σπαρτά και μένει στην οδό Αραβαντινού.

Η κυρία Μπακογιάννη συ­γκλονίστηκε από τις απο­καλύψεις Γιλμάζ. Ταράχτηκε περισσότερο κι από την Τζένιφερ Άνιστον όταν την παράτησε ο Μπραντ Πιτ για την...εκπάγλου διαστροφής Αντζελίνα Τζολί. Η κυρία Μπακογιάννη στα ελληνοτουρκικά δεν σηκώνει μύγα στο...
σπαθί της για τρεις λόγους: 
α) Δεν έχει σπαθί 
β) Το φτωχικό της δεν έχει μύγες. 
γ) Δεν έχει ιδέα από ελληνοτουρκικά. 
Πάντως, τώρα που είπε ο κ. Γιλμάζ, πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας, ότι οι πράκτορες της χώρας του έκαι­γαν ελληνικά δάση, η Ντόρα μας έμπη­ξε τις φωνές στα γραφεία του κόμματός της (αν είχε τόσους ψηφοφόρους όσα είναι τα τετραγωνικά του «αρχη­γείου» της, θα έκανε πάρτι). Ήθελε ανακοίνωση στο πιτς φιτίλι. Την έγραψαν οι γραμματείς κι έσπασαν νυχάρες μ' ολόφρεσκα μανικιούρ πάνω στα πλη­κτρολόγια. 
Μεταξύ άλλων αναφέρει το ντοροκόμμα ότι οι δηλώσεις Γιλμάζ «αποκαλύπτουν με τον πιο ανατριχια­στικό τρόπο τις πρακτικές της Τουρκίας». Επίσης διαπιστώνει ότι «δημιουρ­γούν μείζονος σημασίας πολιτικό θέ­μα» . Στο καπάκι τρέσαρε και μια ερώ­τηση ίσαμε το μπόι της στα ελληνικά υπουργεία Εξωτερικών, Εσωτερικών και Περιβάλλοντος, και απαιτεί να της πουν τι είδους χουνέρια και κασκαρίκες θα κάνουμε στους Τούρκους τώρα που τους βρήκαμε μπόσικους. 

Νίλα του Αττίλα 

Τάχιστη η κυρία Μπακογιάννη στις ενέργειές της. Τω όντι! Γρήγορη ήταν κι όταν εκτελούσε χρέη υπουργού Εξωτερικών και ο Τούρκος ηθοποι­ός Αττίλα Ολγκάτς παραδέχτηκε στις 22/01/2009 ότι δολοφόνησε δέκα Ελ­ληνοκυπρίους στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, όπου πολέμησε. Σε εκπομπή στο τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι Turk ο ηθοποιός είπε: «Ο πρώ­τος που σκότωσα ήταν ένας 19χρονος αιχμάλωτος στρατιώτης». 
Μέσα σε μια βδομάδα η δαιμόνια Ελληνίδα πολιτικός το έψαξε το θέμα. Αποφάνθηκε στη Βουλή των Ελλήνων στις 30/01/2009 «Από τη μέχρι τώρα διερεύνηση του θέματος ατό τις αρμόδι­ες υπηρεσίες του υπουργείου Εξωτερικών η υπόθεση Ολγκάτς δεν φαίνεται ότι πληροί τις βασικές προϋποθέσεις για παραπομπή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Το ίδιο εκτιμάται ως προς την παραπομπή του συγκεκριμέ­νου Τούρκου υπηκόου και των ανω­τέρων του στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο». 
Ηθικό δίδαγμα. Όταν είμαστε υπουργάρες, δεν στέλνουμε τα μεμέτια που μακελεύουν αιχμαλώτους ούτε σε πταισματοδικείο. Αν, όμως, ικετεύου­με για ψηφαλάκια ως κομματάρχες, μεταμορφωνόμαστε σε Μπουμπουλίνες. Τόσο απλό... 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-28/12/2011)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger