Αρχική » , , , » Επίθεση και σε ελληνικό στρατόπεδο!

Επίθεση και σε ελληνικό στρατόπεδο!

Η πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Τανσού Τσιλέρ με τον Θεόδωρο Πάγκαλο.

Τι γράφει η «Μιλιέτ» για τη δράση Τούρκων πρακτόρων οε Λαμία, Κρήτη και Ρόδο.

Το γνωστό παιχνίδι των ψυχολογικών επιχειρήσεων, που γνωρίζει να παίζει πολύ καλά, φαίνεται όχι έχει ενερ­γοποιήσει τις τελευταίες ώρες η Τουρκία, επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να θολώσει τα νερά μετά την ομολογία του πρώην πρω­θυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ, σύμ­φωνα με την οποία μυστικά κον­δύλια επί πρωθυπουργίας... πρωθυ­πουργού Τανσού Τσιλέρ, στα μέσα της δεκαετίας του 1990, διοχετεύ­τηκαν, μεταξύ άλλων, για το κάψι­μο δασών στην Ελλάδα. 

Νέα ανακάλυψη 

Στο πλαίσιο αυτό, ο αρθρογράφος της «Μιλιέτ» Τζαν Ντουντάρ ανα­κάλυψε χθες ακόμη και τουρκική επίθεση σε ελληνικό στρατόπεδο στη Λαμία, επικαλούμενος έκθεση της μυστικής τουρκικής υπη­ρεσίας ΜΙΤ! 
«Αν και δεν είναι γνωστό από ποιους έχουν γίνει οι επιθέσεις, όπως σε στρατόπεδο στη Λαμία και στα δάση της Ελλάδος, καθώς και οι βομβιστικές επιθέσεις στην Κρήτη και τη Ρόδο, όμως η αναφορά στα θέματα αυτά που είναι "κρατικά μυστικά", ακόμη και στο επίπεδο δηλώσεων, θα μπορού­σε να προκαλέσει την εκμετάλλευσή τους από άλλα κράτη και να δημιουργήσει θέμα αμοιβαιό­τητας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ντουντάρ! 
Επιπλέον, ο Τούρκος αρθρο­γράφος με ξεκάθαρο τρόπο γράφει στο άρθρο του ότι την εποχή εκεί­νη «η Τουρκία ήταν εξοργισμένη για τη φιλοξενία των μελών του ΡΚΚ στην Ελλάδα ». 
«Έτσι κάποιοι είπαν "αφού εκείνοι μας πονούν, το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς" και δυο ομάδες χωρίς να γνωρίζει η μια την άλ­λη ξεκίνησαν τη δράση τους. Τό­τε οι ειδικές δυνάμεις ανέλαβαν τις πυρκαγιές, ο τομέας μυστικών υπηρεσιών τις βόμβες» τονίζει ο Νιουνιάρ.
Παράλληλα αναφέρει ότι οι δράστες, στην επικίνδυνη αποστολή τους, αν συλλαμβάνονταν, δεν θα αναγνωρίζονταν από το τουρ­κικό κράτος. «Μετά τις βόμβες και τις πυρκαγιές στα ελληνικά νη­σιά, στην Τουρκία ξέσπασαν με­γάλες πυρκαγιές. Έπειτα υπό λίγο καιρό, Έλληνες επικοινώνησαν με τους Τούρ­κους αρμόδιους και ζήτησαν παύ­ση πυρός» τονίζει και προσθέτει: «Το μήνυμα ελήφθη και οι πυρ­καγιές σταμάτησαν. Μετά, για λίγο καιρό έπαψε και η φιλοξενία του ΡΚΚ από την Αθήνα». 

Το... συμπέρασμα 

Ο Τούρκος αρθρογράφος καταλήγει στο συμπέρασμα «έτσι καταλαβαί­νουμε για άλλη μια φορά τι απαί­σιο πράγμα είναι το κρατικό μυστι­κό αλλά και τα μυστικά κονδύλια». 
Εν τω μεταξύ, την ύπαρξη έκ­θεσης που δείχνει τη δράση του τουρκικού παρακράτους στα ελλη­νικά δάση αποδεικνύει η αναφορά που δημοσιεύει η τουρκική εφημε­ρίδα «Βατάν». 
Η εφημερίδα κάνει αναφορά στην έκθεση του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Κουτλού Σαβάς, επί κυβερνήσεων Με­σούτ Γιλμάζ, σχετικά με το σκάν­δαλο Σουσουρλούκ, που δείχνει τη σχέση του κράτους με το παρακρά­τος. Στην έκθεσή του, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο εισαγγελέας αφι­ερώνει 12 σελίδες «σχετικά με τις πυρκαγιές στην Ελλάδα». 
Ολόκληρη η μυστική έκθεση βρίσκεται στους φακέλους της δί­κης της οργάνωσης Εργκενεκόν. Όλα τα στοιχεία βρέθηκαν κατά τη διάρκεια σύλληψης μέλους της Εργεκενεκόν Ντογού Περίντσεκ. 
Ο τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ. Πάνος Παναγιωτόπουλος από τη μεριά του ζητά να ερευνηθούν και αυτά τα δημοσιεύματα που μι­λούν για διαφθορές σε βάρος της Ελλάδας. 

ΜΑΚΑΡΙΟΣ.Β.ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-30/12/2011)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger