Αρχική » , » Ένα κάρο με πατάτες!

Ένα κάρο με πατάτες!

Σε μια εποχή όπου λείπει το χαμόγελο, την κατάσταση σώζει ο Δημ. Ρέππας και οι σπουδαίες συνεντεύξεις του. 

Κυριακή, 11/12/2011. Εφη­μερίδα «Το Βήμα», σελί­δα Α14. Ερώτηση δημο­σιογράφου: «Πιστεύετε ότι ο Γ. Παπανδρέου θα μπορούσε να είναι υποψήφιος πρωθυπουργός στις εθνικές εκλογές;» Απάντηση Δημή­τρη Ρέππα: «Ναι, θα μπορούσε. Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει τις προδι­αγραφές για να κατέχει υψηλά αξιώ­ματα στην Ελλάδα, αλλά και διε­θνώς». Η απάντηση του βεριτάμπλ...
πασοκάριου στελέχους θυμίζει τη δι­αφήμιση με τα πατατάκια, που έλεγε «μετά το ποπ δεν έχει στοπ». 

Τώρα που πήραμε το κολάι με τον Γιώργο, δεν μπορούμε να στα­ματήσουμε. Ο Γιώργος Παπανδρέ­ου έχει όλες τις προδιαγραφές για μια λαμπρή διεθνή καριέρα. Επί αι­ώνες οι μελετητές της Αποκάλυψης του Ιωάννη σπαζοκεφαλιάζουν για να βρουν ποιος είναι ο άνθρωπος που θα προκαλέσει τον Αρμαγεδδώνα. Ο ΓΑΠ, έχοντας μετατρέψει την Ελλά­δα σε κρανίου τόπο σε μόλις 24 μήνες, θα μπορούσε να εκπληρώσει τις Γρα­φές σχετικά σύντομα. Μια ιδέα του (το δημοψήφισμα) ήταν αρκετή για να φέρει την Ε.Ε, στα πρόθυρα της διάλυσης. Φανταστείτε τι μας επιφυ­λάσσει η «συνέχεια, αν επαληθευτεί η ρέππειος ρήση για υψηλά αξιώματα και διεθνή καριέρα του παιντιού (σε στιλ Άννας Βίσση). 

Αραμπάς περνά 

Στην ερώτηση περί διαδοχής, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθ­μισης απάντησε με όρους από τη θη­τεία του στις Μεταφορές: «Το θέμα μας δεν είναι ο διάδοχος, μετά όσα προηγήθηκαν. [...] Ας μη μας διαφεύ­γει πως, εκτός από το άλογο, το κυρι­ότερο είναι να υπάρχει το κάρο και να είναι γεμάτο». Ο υπουργός είναι σοφός. Δεν αρκεί μόνο να βρουν ένα καθαρόαιμο άτι σαν τον Αστραχάν- Παπανδρέου. 

Ούτε όλα θα πάνε καλά αν το κάρο-ΠΑΣΟΚ τραβάει στην κατηφόρα (διότι περί ανηφόρας ούτε λόγος να γίνεται). Πρέπει αυτή η πολύτιμη κι­βωτός του σοσιαλισμού να είναι γε­μάτη, τίγκα, φίσκα. Να έχει επιβά­τες ψηφοφόρους, εισπράκτορες ιδε­ολόγους, λαθρεπιβάτες καιροσκό­πους και μεγάλους τιμονιέρηδες σαν τον ΓΑΠ και τον Σημίτη. Πάνω απ΄ όλα, όμως, χρειάζεται αυτοθυσιαζόμενους εθνοπατέρες. Το λέει κι ο Ρέππας: «Ειλικρινώς δεν θυμάμαι να υπήρξε κοινοβουλευτική πλειοψηφία με τόσο αυτοθυσιαστικό χαρα­κτήρα». 

Ουδέν αληθέστερον τούτου. Νιώθει λιγούρα ο ψηφοφόρος επειδή του έκοψε τον μισθό η κυβέρνηση εθνι­κής σωτηρίας; Πεινάει σαν τον λύκο ο σοσιαλιστής βουλευτής, θλίβεται ο άνεργος; Κλαίει η πασοκάρα. Αυτοκτονεί ο συνταξιούχος; Ανασταίνε­ται το κόμμα (ένεκα απαρασάλευτης πίστης στη μετά θάνατον ζωή). Κα­λά κρασά...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-13/12/2011)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger