Αρχική » , » H Xούντα της Ευελπίδων

H Xούντα της Ευελπίδων


Σε κολαστήριο μετέτρεψε τους κοιτώνες και τον προαύλιο χώρο της Σχολής Ευελπίδων ομάδα τεταρτοετών σπουδαστών, βασανίζοντας νεοεισαχθέντες συναδέλφους τους σε σημείο που τους εξανάγκασαν σε παραίτηση, αφού προηγουμένως...
τους προκάλεσαν σοβαρά τραύματα.

Εντύπωση προκαλεί ότι εις εκ των πρωταγωνιστών της απαράδεκτης αυτής κατάστασης, ο εύελπις Νικόλαος Ταλιαδούρος καταγγέλλεται ως μέλος της ομάδας των αδελφών Φαραντάτου, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν σε φιλοχουντικές εκδηλώσεις κατά τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

Το χρονικό της φρίκης

Σύμφωνα με την αναφορά του πρωτοετή εύελπι Διονύση Παπαντώνη, που έχει στη διάθεσή της η zougla.gr, η ομάδα τεταρτοετών υποχρέωσε τους πρωτοετείς να κάνουν κάμψεις έχοντας στην πλάτη τους στρώματα και κουβέρτες, ενώ βιντεοσκοπούσαν το καψόνι με κινητό τηλέφωνο.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο τεταρτοετής Ν. Ταλιαδούρος αιφνιδίασε τον Παπαντώνη ψεκάζοντάς τον με αφρό ξυρίσματος στο πρόσωπο, γεγονός που του προκάλεσε χημικό τραύμα στο μάτι. Στην ημερησία διάταξη ήταν και οι βρισιές και οι προσωπικές προσβολές με σεξιστικό περιεχόμενο: «Δεν ξέρεις ποιος σε γαμάει ρε…», του έλεγαν οι βασανιστές του.

Η ομάδα των τεταρτοετών, συνέχισε να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις της εις βάρος των πρωτοετών, με διάφορους τρόπους, μέχρι ότου ο Διονύσης Παπαντώνης δεν άντεξε άλλο και υπέβαλε αναφορά στην διοίκηση της Σχολής Ευελπίδων, με την οποία κατήγγειλε τα όσα συνέβαιναν, κατονομάζοντας τους βασανιστές του.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο εύελπις εγκατέλειπε τα ρομαντικά όνειρα για μία σταδιοδρομία στον Στρατό Ξηράς και υπέβαλλε, με υπεύθυνη δήλωση του, παραίτηση από την Σχολή.

Πατήστε επάνω στα ντοκουμέντα για να τα δείτε σε μεγέθυνση:


   
 


Η μητέρα του Δ. Παπαντώνη απελπισμένη και θορυβημένη από τον τραυματισμό του γιου της στο μάτι, επικοινώνησε με τη zougla.gr και κατήγγειλε τα όσα συνέβαιναν.

Παρακολουθήστε τη σχετική καταγγελία στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο web zougla radio:




Όπως φαίνεται, τα χουντικά τραγούδια της ομάδας Φαραντάτου κατά τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου δεν είναι η μόνη δραστηριότητα αυτών των σταγονιδίων. Οι ακροδεξιές πολιτικές θέσεις συνδυάζονται άνετα με φυσική αγριότητα και διεστραμμένη όρεξη, αφού κάποιοι, όπως ο εύελπις Νικόλαος Ταλιαδούρος συμμετείχαν και στις δύο ομάδες.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger