Αρχική » » O... ήρωας Γιώργος (Θαλάσσης)

O... ήρωας Γιώργος (Θαλάσσης)

Πού γιόρτασε ο Παπανδρέου τη «βράβευση» του από την «Daily Telegraph!» 

Αμετανόητος, έναν χρόνο μετά τα ζεϊμπέκικο στην Κηφισιά και αφού στο ενδιάμεσο ολοκλήρωσε το έργο της καταστροφής της χώρας, πα­ραδίδοντας τελικά όλα τα κλειδιά της στην τρόικα, ο Γιώργος Παπανδρέου εξακολουθεί να έχει κέφι για...διασκέ­δαση. Ανήμερα τα Χριστούγεννα εθε­άθη στο Gazarte στο Γκάζι, συνοδευό­μενος από τη συζυγό του Αντα, να κα­ταχειροκροτεί την Ελευθερία Αρβανιτάκη, όταν τραγουδούσε...
«τα καράβια μου καίω». Σημειωτέον ότι έφτασε λί­γο προτού βγει στη σκηνή η καλλιτέχνις και κάθισε στα πρώτα τραπέζια, εκεί όπου οι τιμές για VIP φτάνουν τα 420 ευρώ για οκτώ άτομα, πολύ περισ­σότερα δηλαδή από την κατώτατη εγ­γυημένη σύνταξη των 360 ευρώ. Ίσως γι΄αυτό, μετά το τέλος της βραδιάς, να βρέθηκαν ελάχιστοι που του ευχήθη­καν χρόνια πολλά... 

Πιθανώς βέβαια να βγήκε για να γιορτάσει τον «τίτλο» που του χάρισε η βρετανική «Daily Telegraph». Στην ετήσια αξιολόγηση της με τίτλο «Ήρω­ες και Κακοποιοί», ο τέως πρωθυπουργός καταλαμβάνει (σε αντίθεση πάντως με τη γενικότερη αίσθηση που επικρα­τεί στη χώρα μας καθώς και στο εξωτε­ρικό) την τρίτη θέση μεταξύ των «ηρώ­ων» διεθνώς, επειδή «έχασε τη δου­λειά του λόγω της κρίσης χρέους, αλλά πριν από αυτό έκανε μία καθο­ριστική κίνηση ώθησης της δημοκρα­τίας. Αντιμέτωπος με την αυξανόμενη πίεση να αποδεχθεί αυτό που πολλοί χαρακτήριζαν δρακόντεια μέτρα λιτό­τητας, εκείνος είπε "εντάξει, αλλά μό­νο αν περάσουν από δημοψήφισμα"» σημειώνεται. Και επειδή το δημοψήφι­σμα δεν πραγματοποιήθηκε, το έντυπο σχολιάζει ότι «η Ε.Ε. επέβαλε τεχνο­κρατική κυβέρνηση, ωστόσο η δήλω­ση του παραμένει». 

Στον αντίποδα, στα «πρόσωπα της χρονιάς» του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel» περιλαμβάνεται η Εύα Καΐλή, για τη... διορατικότητά της, αφού αυτήν είδε το περιοδικό πίσω από την άρνησή της να δεχθεί το δημοψήφι­σμα που είχε προαναγγείλει ο κ. Πα­πανδρέου. Κρίνει μάλιστα ότι επιτάχυ­νε έτσι τον σχηματισμό κυβέρνησης ευ­ρείας συνεργασίας, για την οποία εκτι­μά ότι θα έπρεπε να είχε σχηματιστεί προ καιρού. Η ίδια πάντως σχολίασε στο Facebook ότι δεν το περίμενε. «Δεν έχω λόγια... Μακάρι να έγιναν όλα για καλό» έγραψε. 

(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-27/12/2011)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger