Αρχική » , » Ανοίγουν το δρόμο ακόμα και για επέμβαση ξένων στρατευμάτων στην Ελλάδα!

Ανοίγουν το δρόμο ακόμα και για επέμβαση ξένων στρατευμάτων στην Ελλάδα!


Μόνο μiα επανάστα­ση που θα ανατρέψει τη νυν κυβέρνηση ήσσονος ε­θνικού φρονήμα­τος δείχνει να μπορεί να εμποδί­σει μια νέα εποχή -φραγκοκρατίας-, στην οποία οδηγείται η Ελλάδα. Και η ο­ποία επανάσταση για να μην είναι εν συνεχεία αιματηρή, πρέπει να είναι άμεση...
Μια επανάσταση που μπορεί να ξεκινή­σει από την εθνική μας αντιπροσωπεία, με την εθνική αφύπνιση έστω την τελευ­ταία στιγμή των βουλευτών οι οποίοι συ­μπεριφερόμενοι μέχρι στιγμής ως άξιοι απόγονοι των Τσολάκογλου-Ράλλη-Ζαχαριάδη , έχουν πει «Ναι σε όλα» μη α­ντιλαμβανόμενοι έστω και στο ελάχιστο το πού σύρουν την Ελλάδα. Από εκεί και πέρα υπάρχει ο λαός. Ο ο­ποίος μετά την αντίδραση των ετών 2010 και 2011, μοιάζει ηττημένος και μοιρολα­τρικά αποδεχόμενος την μοίρα του. Όταν κάποτε για το ένα τοις χιλίοις από ό­λα αυτά που έχουν συμβεί από το 2010 μέχρι σήμερα έπεφταν κυβερνήσεις, τώ­ρα δέχονται πρακτικά αδιαμαρτύρητα να μένουν άνεργοι, πεινασμένοι, χωρίς μέλ­λον ή με ψίχουλα να προσπαθούν να επι­βιώσουν. 

Με εξωνημένα ΜΜΕ να προβαίνουν σε εγκεφαλικές πλύσεις-, ανάλογες με αυ­τές που κάνουν τα ΜΜΕ τύπου Βόρειας Κορέας, έχουν ευνουχιστεί όλα τα χαρακτηριστικά της υπερήφανης ελληνικής φυλής. 

Ήδη οι ξένοι της τρόικας ζητούν εφεξής η χώρα να παραχωρήσει απόλυτη προτε­ραιότητα στην ικανοποίηση του χρέους της και να δεσμευτεί νομικά για αυτό. Αυτή η δέσμευση θα πρέπει να επικυρω­θεί από το Κοινοβούλιο. Τα κρατικά έσο­δα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται πρω­τίστως και κυρίως για την εξυπηρέτηση του χρέους και μόνο το υπόλοιπο των εσόδων θα μπορεί να χρησιμοποιείται για να χρηματοδοτήσει βασικές κρατικές ανάγκες! 

Αυτό έχει σκοπό να εξασφαλίσει όλους τους πιστωτές ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της μετά το PSI και βέ­βαια όλα αυτά με βάση το αγγλικό Δί­καιο που εφεξής θα διέπει τους όρους τους δανεισμού. 

Ένας επίτροπος προϋπολογισμού θα πρέπει να διοριστεί από το Eurogroup με την αποστολή να εξασφαλίζει τον έλεγχο επί του προϋπολογισμού. Αυτός θα πρέπει να έχει την εξουσία να εφαρμόζει ένα συγκεντρωτικό σύστημα παροχής εκθέσεων και επιτήρησης που θα καλύπτει όλους τους σημαντικούς το­μείς δαπανών στον ελληνικό προϋπολο­γισμό, να ασκεί βέτο σε αποφάσεις οι ο­ποίες δεν συμμορφώνονται με τους δη­μοσιονομικούς στόχους που έχουν οριστεί από την τρόικα και να εξασφαλίζει το γεγονός ότι η Ελλάδα θα συμμορφώ­νεται με τον όρο πρώτα να ικανοποιεί τα χρέη της και έπειτα να καλύπτει τις ανά­γκες της για δαπάνες. Το αγγλικό Δίκαιο που - κάτι που κανένας δεν έχει θίξει ή κανένας δεν έχει α­ντιληφθεί μέχρι σήμερα θεωρητικά α­νοίγει το δρόμο στην επέμβαση ακόμα και ξένων ενόπλων δυνάμεων στο εσωτε­ρικό της χώρας. 

Δηλαδή μπορεί να υπάρξει επανάληψη των εποχών που τα αγγλικά ή τα γαλλικά πολεμικά απέκλειαν τον Πειραιά, εμποδί­ζοντας τα σιτοκάραβα να ταΐσουν τον πεινασμένο ελληνικό λαό. Πώς θα γίνει αυτό; Μα όταν η Ελλάδα έρθει για μία α­κόμα φορά σε πλήρη αδυναμία να πλή­ρωσει τα δάνεια της, ακόμα και τα -κουρεμένα- (κάτι που είναι βέβαιο αφού τα ελλείμματα θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν και μάλιστα να διευρύνονται ως απόρροια της ακολουθούμενης εξοντω­τικής οικονομικής πολιτικής) θα έρθουν οι εντολές κατάσχεσης από τα βρετανι­κό δικαστήρια. 

Στο εξωτερικό θα κατασχεθεί η οποιαδή­ποτε ελληνική περιουσία (ακίνητα προξε­νείων, πρεσβειών, δωρεές ομογενών κλπ). Αυτό δεν ισχύει για χώρες όπως οι ΗΠΑ που η νομοθεσία τους δεν επιτρέπει τέτοιες ενέργειες σε βάρος κρατών. Έχει ξαναγίνει κατάσχεση κρατικής πε­ριουσίας με την κρατική περιουσία της Ρωσίας, της Ουκρανίας και άλλων ανα­τολικών κρατών στην δεκαετία του 1990. Αλλά όλα αυτά καλύπτουν πολύ μικρά ποσά. 

Θα εκδοθούν εντολές πληρωμής του χρέους με κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου εντός Ελλάδος. Αυτές οι διαταγές πληρωμής θα είναι πρακτικά αδύνατον να ικανοποιηθούν α­φού καμία εκτελεστική εξουσία στην Ελ­λάδα δεν θα κάνει κάτι τέτοιο, ενώ και τα ελληνικά δικαστήρια θα εκδώσουν ακυ­ρωτικές αποφάσεις, οι οποίες όμως δεν θα έχουν καμία ισχύ διεθνώς. Εδώ λοιπόν ανοίγει ο δρόμος για την ε­πέμβαση ξένων στρατιωτικών δυνάμεων στο εσωτερικό για να επιβάλουν τις απο­φάσεις των βρετανικών δικαστηρίων. Θα έχουν απόλυτο δικαίωμα, η ίδια η σημε­ρινή ελληνική κυβέρνηση θα τους το έχει δώσει. Το αγγλικό Δίκαιο προβλέπει ακριβώς αυτό. Την ικανοποίηση του δανειστή-τοκογλυφου με οποιονδήποτε τρό­πο και με χρήση όλων των δυνάμεων που μπορεί να κινητοποιήσει ο δανειστής. Νομίζετε ότι τυχαία προσπαθούν να αποδομήσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, με φανταστικά πραξικοπήματα με απολύσεις, με μείωση αμυντικών δαπανών; Ξέρουν ότι μόνο αυτές κρατάνε όρθια την Ελλά­δα σήμερα. Και αυτές προσπαθούν να "κλαδέψουν" και να χειραγωγήσουν. Τρελό; Όχι και τόσο. Πριν δύο χρόνια ποιος πίστευε ότι τον πραγματικό πρωθυπουργό της χώρας θα τον έλεγαν Χορστ Ράιχενμπαχ. 

Defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger