Αρχική » » «Μαζί με φάγανε!»

«Μαζί με φάγανε!»

Απολογηθείτε! Για πάρτη σας ολόκληρος Βαγγέλης Βενιζέλος δαπάνησε το πολιτικό κεφάλαιο του και τώρα τη βγάζει με δανεικά.

«Έχεις λεφτά; Πάρε ομόλο­γα ΕΤΒΑ» έλεγε παλιά η διαφήμιση. Όμως, ο Βαγ­γέλης Βενιζέλος, ο δελφί­νος (δελφίναρος, ίσα με μια όρκα!), ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ο επινοητής του κερατοσήμου της ΔΕΗ δεν «ψήθηκε» με τη διαφήμιση. Τα δι­κά του κεφάλαια, τα πολιτικά όχι τα κανονικά, δεν τα κάνει ομόλογα ΕΤ­ΒΑ. Τα χαλαλίζει για...
την Ελλάδα. Εί­πε στο Εθνικό Συμβούλιο της πασοκάρας: «Ανέλαβα την ευθύνη αυτή από εθνικό καθήκον γνωρίζοντας το προ­σωπικό κόστος, τη φθορά, αλλά έπρεπε να απαντήσω σε ένα δίλημμα που σπανίως έρχεται στη ζωή ενός δημόσι­ου προσώπου.Τι κάνεις το κεφάλαιο που συσσω­ρεύεις από τη δημόσια δράση σου; Το κρατάς ως προσωπική περιουσία ή το διαθέτεις χάριν της πατρίδας;» Μετά τη μνημειώδη εισήγηση του Βαγ­γέλη, το ΠΑΣΟΚ αναγκάστηκε -αν και λεφτά δεν υπάρχουν- να παραγ­γείλει 667 τηλεφωνικές συσκευές από τη Siemens (666 για το κόμμα συν μία για τον πρόεδρο). Ο λόγος; Κυριολεκτικά σπάσανε τα τηλέφωνα από τις κλήσεις παραγόντων της παγκοσμίου πολιτικής και της οικονομίας, οι οποί­οι συγκινήθηκαν από την αυτοθυσία του αντιπροέδρου.

Διεθνές ταράκουλο 

Μεταξύ άλλων δηλώσεις έκαναν οι ακόλουθοι: 

Ανγκελα Μέρκελ (Ντόιτσλαντ): «Δεν θα ξαναφάω στρούντελ, λουκανικάρα Φρανκφούρτης και μπλούτβουρστ με ξινολάχανο αν ο Βενιζέλος δεν ξαναμαζέψει, μέχρι το τελευταίο σεντ, το πολιτικό κεφάλαιό του. Υπόσχομαι να γίνω καλός άνθρωπος, καλύτερη καγκελάριος και φιλελληνίδα μέχρι τον μυελό των οστέων μου, αρκεί να συμπαθήσουν ξανά οι Έλληνες τον γίγαντα Βαγγέ­λη». 

Πολ Τόμσεν (ΔΝΤ): «Και η Πετρούλα να πέσει στα γόνατα και να με θερμοπαρακαλάει να στριμώξω τον αντι­πρόεδρο για τους δείκτες της οικονο­μίας, δεν θα το κάνω. Καλύτερα να φάω τον σβέρκο μου γιαχνί». 

Νικολά Σαρκοζί (Φραγκοσαλονικιός): «Αν ήξερα ότι θα χαιρόταν, θα χώριζα αμέσως την Κάρλα Μπρούνι και θα παντρευόμουν τον μεγάλο Έλληνα που τσαλαβουτάει άσκοπα στα νερά της αυτοθυσίας. Μαθαίνω, όμως, με λύπη μου ότι είναι καπαρωμένος». 

Τζορτζ Σόρος (ψυχούλα): «Όταν άκουσα τον καρντάση να λυπάται την πάρτη του, μου ήρθε ν'ανοίξω πά­γκο στη λαϊκή και να πουλάω λεμόνια. Όσα θα έβγαζα θα του τα 'σπρωχνα για να φτιάξει η ψυχολογία του. Από την άλλη, το ξανασκέφτηκα, έκανα μια βόλτα, πήγα για μανικιούρ, έβγα­λα καμιά δεκαριά δισ. ευρώ με τα γνωστά κόλπα (που αγνοεί ο ΓΑΠ) και η παρόρμηση μου πέρασε». 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-17/1/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger