Αρχική » » Επενδυτικός πυρετός

Επενδυτικός πυρετός

Επενδυτής που προσέλκυσε ο υπερδραστήριος Χάρης Παμπούκης στο ελληνικό Ελντοράντο

Λένε ότι όταν γίνονται μεταρρυθμίσεις δεν φαίνεται αμέσως το αποτέλεσμα. Η πολιτική του ΓΑΠ τους διαψεύδει! 

Μια είδηση με νόημα: Το βράδυ της Τετάρτης, σε καβγά μεταξύ Αφρικανών που έλαβε χώρα σε κατάστημα ψιλικών στη Θεσσαλονί­κη, έχασε τη ζωή του 19χρονος από τη Νιγηρία. Δέχτηκε χτυπήματα με δρεπάνι στο στήθος! Ο -στην κυριολεξία- θεριστής του άτυχου νέου, με την επι­λογή του όπλου του, δείχνει ότι πρέπει να είχε επηρεαστεί από τα... επανειλημμένα κηρύγματα του Γιώργου Πα­πανδρέου για την οικολογία, την «πράσινη ανάπτυξη» και το φαινόμε­νο του θερμοκηπίου. 

Σκέφτηκε ότι είναι προτιμότερο να κάνει φονικό με ένα παραδοσια­κό εργαλείο που χρονολογείται από την αυγή της ανθρωπότητας, παρά με πιστόλι που βγάζει φλόγα και αέρια. Για να μην αναφερθούμε στο μολύβι της βολίδας. Αν συγκεντρωθεί πολύ μολύβι, όπως είναι πλέον αναμενόμενο, θα μολυνθεί ο υδροφόρος ορίζοντας. Επίσης η τήξη των πάγων στους πόλους της γης και οι απότομες μετα­βολές του καιρού μάλλον έχουν προ­βληματίσει έντονα ακόμα και τον κόσμο του εγκλήματος, που... αγγίζεται από τη ρητορική και την πολιτική πρα­κτική των πρωταιτίων της διακυβέρ­νησης του ΓΑΠ. Όλα στην Ελλάδα παίρνουν τον δρόμο τους και το σχέ­διο εκτελείται κατά γράμμα. 

Αν έχεις δόντι... 

Για να μην περιορίζουμε τις αισιόδο­ξες προοπτικές που ανοίγονται διάπλατα ενώπιον των οφθαλμών των Ελλήνων, οφείλουμε να κάνουμε μνεία σε άλλα «πρότζεκτ» (εγχειρή­ματα) που ευδοκιμούν, δίχως την παρεμβολή πολλών γραφειοκρατικών διαδικασιών. Οι ανώνυμες τοκογλυφικές-εκβιαστικές επιχειρήσεις (με επώνυμους ιδιοκτήτες) ανθούν! Η συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη, που είναι φτωχομάνα και δια τούτο κατάλληλη για αγιογδύτες εμπόρους της Βενετίας, απέδειξε ότι διαθέτει πληθώρα τέτοιων επιτηδευματιών. Επίσης αυτή η προσοδοφόρα αγορά που έχει δια­μορφωθεί ένεκα του Μνημονίου στη­ρίζεται στις προσπάθειες κομματικών στελεχών από χώρους που το ψήφι­σαν! Δεν είναι τυχαίο ότι επιφανέστα­τος πασόκος συνδικάλας και ΣΔΟΕτζής ομού με ΛΑΟΣικό υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη συνελήφθησαν ως μέλη του ιδίου κυκλώματος. 

Τέλος, το πιο πολύτιμο πετράδι στο στέμμα της πασοκάρας είναι τα ανταλλακτήρια. Σπρώχνεις χρυσό (από δό­ντια έως κοσμήματα) και τσιμπάς μετρητούλι. Οι αργυραμοιβοί είναι πυλώ­νες της ενημέρωσης του λαού. Οι διαφημίσεις τους μπαίνουν σφήνα ακόμα και σε παιδικά προγράμματα, σε μια εποχή που δεν τολμούν να πληρώσουν σποτάκια ούτε καν οι τράπεζες! Έτι δε, απαλλάσσουν δεκάδες χιλιάδες συ­μπολίτες μας από το αιώνιο σύμβολο της ματαιοδοξίας, που είναι ο χρυσός… 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-21/1/2012) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger