Αρχική » , » Βίντεο από την επίθεση στη βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Τσόνογλου

Βίντεο από την επίθεση στη βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Τσόνογλου


Το ανελέητο κυνηγητό των βουλευτών όσο πάει κι αγριεύει και λογικό είναι όσο επιδεινώνεται η οικονομική κατάσταση των πολιτών. Και το ξαναγράφουμε: δεν είναι απαραίτητα αναρχικοί όσοι την ¨πέφτουν" στους βουλευτές.Αλήθεια πως να χαρακτηρίσουμε την εξουσία που... την ¨πέφτει ανηλεώς στους πολίτες;
Διαβάστε την περιπέτεια της κυρίας Τσόνογλου:
Μαύρο βράδυ πέρασε η βουλευτής Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη η οποία είχε την άτυχη -όπως αποδείχθηκε- ιδέα να βγει για φαγητό.
Η κα Τσόνογλου έγινε αντιληπτή από μερίδα νεαρών που κάποιοι τους κατατάσσουν στον αναρχικό χώρο με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα
«Σήκω φύγε παλιοΠασόκα, έχεις τα μούτρα και έρχεσαι εδώ και τρως σαν κυρία; Στα τσακίδια» φώναζε ένας από την ομάδα των νεαρών αναρχικών στην κα Τσόνογλου την ώρα που η ίδια έτρωγε σε εστιατόριο.
Βρίζοντας με χυδαίες εκφράσεις που δε μπορούμε να σας παραθέσουμε (η πιο... ήπια ήταν το «πατ**βούρα») και απειλώντας τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, την ανάγκασαν να αποχωρήσει πανικόβλητη μέσα στη νύχτα προκειμένου να μπει στο αυτοκίνητό της και να αποχωρήσει.
Οι νεαροί ακολούθησαν την βουλευτή Βοιωτίας βρίζοντας τόσο την ίδια όσο και το άτομο που τη συνόδευε (ενδεχομένως κάποιος γνωστός ή φίλος της), το οποίο προσπαθούσε (μάταια) να ηρεμήσει την ομάδα των εκνευρισμένων νεαρών που απειλούσαν θεούς και δαίμονες. «Εντάξει, παιδιά, Ηρεμία, ηρεμήστε» ακούστηκε να λέει ο ίδιος με τους εξοργισμένους νεαρούς όχι μόνο να μην ηρεμούν αλλά και να επιτίθενται φραστικά και σε αυτόν!
«Στα τσακίδια ρε! Έχετε ****σει τον κόσμο και τολμάς και εμφανίζεσαι σαν κυρία» φώναζαν οι νεαροί, που την «κυνήγησαν» μέχρι που μπήκε στο αυτοκίνητο.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger