Αρχική » , » «Θερμοκοιτίδα καινοτομίας»

«Θερμοκοιτίδα καινοτομίας»

▲ Η κυρία Διαμαντοπούλου όταν έκανε δοκιμαστικό για να πάρει εκπομπή παρουσίασης ρετρό τραγουδιών στο MAD. 

Αν υποθέσουμε ότι στην πολιτική υπάρχει αξιοκρατία, τότε η κυρία Διαμαντοπούλου ξέρει τα καλύτερα ελληνικά! Υπουργός «Παιδείας» γαρ... 

Αν και η στήλη παρακολουθεί με ανυπόκριτο ενδιαφέρον τα έργα και τις ημέρες της πανελίστριας της λέσχης Μπίλντερμπεργκ κυρίας Διαμαντοπούλου, η ραστώνη των εορτών λειτούργησε αποπροσανατο­λιστικά. Ολάκερο Ισραήλ έβαλε τα καλά του για να την υποδεχτεί κι εμείς το μάθαμε από... ένα δηλητηριώδες κεί­μενο της «δημοκρατίας» (10/1/2012), το οποίο μεμφόταν την αυτοδημιούρ­γητη σοσιαλίστρια επειδή ταξίδεψε έως εκεί κόβοντας εισιτήριο στην πρώ­τη θέση του αεροπλάνου. 
Η εμφανής αντιπολιτευτική πρό­θεση της συντάκτριας την εμπόδισε να δει τη μεγαλοσύνη της υπουργού «Παι­δείας», που αφενός δεν ταξίδεψε με το πρωθυπουργικό και αφετέρου κατα­δέχτηκε να βρίσκονται κι άλλοι επι­βάτες στο αεροπλάνο. Υπενθυμίζεται ότι είναι χειμώνας, κυκλοφορούν γρίπες και οποιοσδήποτε συνεπιβάτης εί­χε τη δυνατότητα να φτερνιστεί εγγύς της υπουργικής κάρας και να την κολ­λήσει! Παρά ταύτα, εκείνη, ως γκρέ­κα πασιονάρια, δεν κώλωσε. Ταξίδε­ψε μαζί με το πόπολο, το οποίο παλεύει να σώσει από βέβαιη χρεοκοπία εδώ και δεκαετίες. Είναι ευτύχημα που τα κατάφερε. Η επίσκεψη της στο Ισρα­ήλ σίγουρα καθησύχασε ορισμένους ακραίους κύκλους της χώρας που θεω­ρούν «επικίνδυνο αντίπαλο» τον Ελλη­νισμό. Όταν στην Ελλάδα υπουργεύει μία Διαμαντοπούλου, ουδεμία χώρα (πλην Ελλάδος) κινδυνεύει. 

Διαμαντοπούλα! 

Για ένα επιπλέον εθνικό όφελος από την επίσκεψη της κυρίας στο Ισραήλ ενημερωθήκαμε από τα χθεσινά πα­ραπολιτικά σχόλια της «δημοκρατί­ας», που εντόπισαν σπουδαίο νεολο­γισμό στο δελτίο Τύπου του υπουργεί­ου που λέει: «Στόχος είναι να υπάρξει υποστήριξη για την πιλοτική λειτουρ­γία μίας θερμοκοιτίδας καινοτομίας στο πλαίσιο της εμπειρίας του Ισρα­ήλ». Η «θερμοκοιτίδα καινοτομίας», μια και δεν έχουμε απαντήσει ξανά τον όρο, εικάζεται ότι είναι τα κεντρι­κά γραφεία της πασοκάρας. Εκεί βά­ζουν -μέχρι νεωτέρας- την κεφαλή του ΓΑΠ να γεννάει καινοτόμες ιδέες, και μετά τον ρόλο της κλώσας αναλαμβάνει η υπουργός Διαμαντοπούλου. Όταν έχει ρεπό, μάλλον αγγαρεύουν τη Βάσω Παπανδρέου, τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ή την κυρία Χριστοφιλοπούλου.
Αν κωλύονται όλες, τότε οι καινο­τομίες εκκολάπτονται στο στόμα του Πάγκαλου, που τις τσαμπουνάει ανερυθρίαστα στην ελληνική τηλοψία. Η κυρία Διαμαντοπούλου φημίζεται πά­ντως για τη δεινή, δεινότατη ρητορική της. Είναι η μήτηρ φράσεων όπως «επί δικαίοις και αδίκοις», «εικονοκλάστες εναντίον εικονομάχων», «δυσθεόρατο ελληνικό χρέος» και άλλα ωραία, που μόνο μια υπουργός Παιδείας της κυβέρνησης Παπανδρέου και της συγκυβέρνησης Παπαδήμου μπορεί να επινοήσει. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-13/1/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger