Αρχική » , » Η απόλυτη δικαίωση για τον αρχηγό της Σχολής Ευελπίδων

Η απόλυτη δικαίωση για τον αρχηγό της Σχολής Ευελπίδων


Άνθρακας αποδείχτη­κε τελικά ο... θησαυρός της «αποκάλυ­ψης» κυριακάτικης εφημερί­δας πριν από λίγο καιρό, σύμ­φωνα με την οποία ο αρχηγός της Στρατιωτικής Σχολής Ευ­ελπίδων (ΣΣΕ) Χρήστος Φαραντάτος δήθεν ζήτησε από τους άλλους ευέλπιδες να τρα­γουδήσουν τον...
ύμνο της 21ης Απριλίου! Και αυτό γιατί, σύμ­φωνα με απόφαση, η οποία ελήφθη αργά το βράδυ της Παρασκευής, του Πρωτοβάθ­μιου Πειθαρχικού Συμβουλί­ου της ΣΣΕ, 0 εύελπίς κρίθηκε αθώος με ψήφους 3 υπέρ και 2 κατά. Επιπλέον, και σύμφω­να με ασφαλείς πληροφορίες της «κυριακάτικης δημοκρα­τίας», δεν πρόκειται να επι­βληθεί και καμία άλλη ποινή στον άριστο των αρίστων αρ­χηγό της ΣΣΕ. 

Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει απόλυτα τη «δημοκρατία» και την «κυριακάτικη δημοκρατία», οι οποίες από την πρώτη στιγμή που έγινε γνω­στό το θέμα στα τέλη Νοεμ­βρίου στήριξαν τον εύελπι και την οικογένειά του. Άλλωστε, ο πατέρας του ευέλπιδος είναι εν ενεργεία ταξίαρχος του Ελ­ληνικού Στρατού, διοικώντας μία, σημαντική ταξιαρχία πεζι­κού στο ν. Έβρου. 

Υπενθυμίζεται ότι στις 27 Νοεμβρίου 2011 το «Βήμα της Κυριακής» είχε... «αποκαλύ­ψει» ότι μετά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπί­δων για την επέτειο του Πο­λυτεχνείου, στις 17 Νοεμβρί­ου, ορισμένοι ευέλπιδες τρα­γούδησαν τον ύμνο της 21ης Απριλίου! Μετά το επίσημο μέρος της εκδήλωσης ο αρχη­γό» της τάξεως των ευελπίδων σηκώθηκε στο βήμα, ζήτη­σε να κλείσουν σι πόρτες και αφού απομακρύνθηκαν οι Κύ­πριοι και οι αλλοδαποί μαθητές άρχισε να εξηγεί στους συναδέλφους του ότι «η επανά­σταση της 21ηδ Απριλίου» εί­χε διαστρεβλωθεί. 

Στη συνέχεια, μαζί με άλλα πέντε άτομα τραγούδησαν τον ύμνο της 21ης Απριλίου. Όπως βέβαια έγινε γνωστό, οι ευέλ­πιδες δεν είχαν τραγουδήσει τον «ύμνο», αλλά είχαν παρα­φράσει κομμάτια του. Η πλει­ονότητα των ευέλπιδων πα­ρέμεινε στις θέσεις της ζητω­κραυγάζοντας σχετικά συνθήματα. Όλα αυτά, σύμφωνα με το ανυπόγραφο δημοσίευμα της εφημερίδας, καθώς ως συντάκτης αναφερόταν «του ει­δικού συνεργάτη», κάτι που δεν συνηθίζει «Το Βήμα»! 

Κάποιοι θέλησαν τότε να συνδέσουν το συγκεκριμένο περιστατικό με το πραξικόπη­μα που δήθεν ετοίμαζαν Έλληνες αξιωματικοί και ανακά­λυψε ο Γιώργος Παπανδρέ­ου στις Κάνες για να δικαιο­λογήσει την απόφαση του να οδηγήσει τη χώρα σε δημο­ψήφισμα, βάζοντας τον τό­τε υπουργό Εθνικής Άμυνας, σημερινό εκπρόσωπο Τύπου, του ΠΑΣΟΚ Πάνο Μπεγλίτη να προχωρήσει σε αλλα­γές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων την ώρα που η μοι­ραία κυβέρνησή του κατέρ­ρεε. Για την «καρατόμηση» μάλιστα της τότε ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων είχε αντι­δράσει η Νέα Δημοκρατία μι­λώντας για επαναξιολόγηση αυτής της απόφασης.

(ΕΦ.ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-30/1/2012)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger