Αρχική » , » Ηθοποιός σημαίνει φως

Ηθοποιός σημαίνει φως


• And the Oscar goes to... Κίμων Κουλούρης! Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, κωμικό. Πληρώνουμε κάτι παραπάνω αλλά διασκεδάζομεν!

Αποκλείεται να μην καταγόμαστε από τους αρχαί­ους Έλληνες. Στην πατρίδα μας γεννήθηκε το θέα­τρο. Η τραγωδία και η κωμωδία. Και το ΠΑΣΟΚ (τα έχει αμφότερα). Το πε­ριστατικό με τον Κίμωνα Κουλούρη και η ασυναγώνιστη ερμηνεία του στην παρλάτα...
«Χρηστάκη Παπουτσή, Εί­σαι Αγνώμων» δεν είναι τίποτε άλλο παρά η πιο αποστομωτική απάντηση σε όλους όσοι υποστηρίζουν ότι δεν έχουμε σχέση με τους αρχαίους κατοίκους του ελλαδικού χώρου.
Μόνο το Γένος μας μπορεί να τιμήσει τόσο πολύ επαγγελματίες ή ερασιτέχνες θεατρανθρώπους ώστε να τους δώσει υπουργικά αξιώματα - άντε και οι Αμερικανοί που έκαναν πρόεδρο τον Ρόναλντ Ρέιγκαν. Η επίδραση του μονολόγου του Κίμωνα Κουλούρη ήταν τεράστια. Δεν πρόλαβαν να εκτο­ξευτούν οι 125 λέξεις από το στόμα του (το βίντεο έχει διάρκεια 1 λεπτού και 15 δευτερολέπτων) και κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο και σε κινητά τηλέφωνα χιλιάδες ανέκδοτα, τσιτάτα και εικαστικές συνθέσεις που είχαν να κάνουν με το συμβάν. Ο άνθρωπος αυτός, έχο­ντας την ανεκτίμητη αρωγή του Χρη­στάκη Παπουτσή, γέννησε Τέχνη! Κυ­ριάρχησε στις συζητήσεις -καφενειακές και μη- επί ημέρες. Κέρδισε αγήραστον έπαινον.
Λόγος μάχης
Επειδή πολλοί σχολιάζουν το μονόλε­πτο μονόπρακτο του Κίμωνα αλλά δεν το παραθέτουν ώστε ο λαός να το έχει πρόχειρο για να εξασκείται στην ηθο­ποιία, το κάνουμε εμείς, προτείνοντας να αποτελεί, από τούδε και στο εξής, δοκιμασία για την εισαγωγή στη Σχο­λή Εθνικού Θεάτρου. Είπε λοιπόν ο Κίμων: «Αλήθεια, Χρήστο Παπουτσή, τους συνεχάρης γιατί μπροστά στο δεκαπεντάχρονο παιδί μου, που το ξέ­ρεις καλά, άρπαζαν από το μανίκι τον πατέρα τους να τον πετάξουν έξω από το αυτοκίνητο; Τους συνεχάρης, Χρη­στάκη Παπουτσή, γιατί περικυκλώθη­κε αυτό το αυτοκίνητο από 30 αστυνο­μικούς ειδικών δυνάμεων με ειδικό σή­μα;
Τους συνεχάρης, Χρήστο Παπου­τσή, γιατί εξύβριζαν και ασχημονούσαν μπροστά σ΄έναν πολίτη που λέγε­ται Κίμων Κουλούρης; Αλλά, άκουσε, να εξηγηθούμε, Χρήστο Παπουτσή: Αποδεικνύεσαι αγνώμων! Αγνώμων γιατί έλεγες πολλές φορές ότι "στον Κουλούρη οφείλω την εξέλιξή μου, που με γνώρισε στον Ανδρέα Παπαν­δρέου". Κι έχεις μίσος μαζί μου. Έχεις το μίσος του κομπλεξικού κι έχεις το μί­σος του ανθρώπου που, παρά την επι­μονή σου και τις πιέσεις σου, δεν δέχτηκα να συμπορευτώ στην επιλογή σου να βγάλεις τον Γιωργάκη Παπανδρέου».
ΥΓ.: Η εικαστική σύνθεση ελήφθη από την ιστοσελίδα Kourkouti.sport24.gr

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-14/1/2012)

1 σχόλια:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger