Αρχική » » Δυο-δυο αγοράζει ο Γιώργος ποδήλατα αξίας 7.000 €

Δυο-δυο αγοράζει ο Γιώργος ποδήλατα αξίας 7.000 €

  • Ενώ εκατομμύρια Έλληνες ζουν στα όρια της φτώχειας, ο Παπανδρέου επενδύει στο χόμπι του.

Tην ώρα που εκατομμύρια Έλληνες έχουν φτωχοποιηθεί και δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει, για τον τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου «λε­φτά υπάρχουν» ακόμη και για την εξυπη­ρέτηση των ακριβών συνηθειών του, όπως είναι τα ποδήλατα και τα όργανα γυμναστικής.
Πληροφορίες τον φέρουν να επι­σκέφτηκε πρόσφατα ένα...
κατάστημα με προηγμένης τεχνολογίας ποδήλατα και να πλήρωσε 14.000 ευρώ για την αγορά δύο. Άγνωστο είναι εάν θα τα χρησιμο­ποιήσει και τα δύο ο ίδιος ή το ένα σκο­πεύει να το κάνει δώρο σε φίλο ή συγγε­νικό πρόσωπο.
Το σίγουρο είναι πως δεν θα το δώ­σει στη σύζυγό του Αντα. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Αντα στο παρελθόν εί­χε απειλήσει να του «κρύψει» το ποδήλα­το για να μην «γκρεμοτσακιστεί» πουθε­νά και τραβήξει την ίδια λαχτάρα, όπως τότε που είχε τραυματιστεί στα Μεσόγεια. Εκτός από τα δύο ποδήλατα, γνω­στής μάρκας, με ανθρακονήματα και με κόστος 7.000 ευρώ το ένα, ο Γιώργος Πα­πανδρέου φέρεται να προέβη και σε άλ­λες αγορές, που αφορούν την εκγύμνασή του εντός της οικίας. Λογικό, διότι αν εγκαταλείψει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, δεν θα έχει τη δυνατότητα να χρήσιμοποιεί το γυμναστήριο της Ιπποκράτους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αγόρασε μηχανήματα γυμναστικής TRX, με ιμά­ντες που δυναμώνουν το σώμα και ειδι­κά τους ραχιαίους.
Σύμφωνα με τους ειδικούς πρόκει­ται για την τελευταία λέξη της γυμναστικής μόδας στην Αμερική και απευθύνεται κυρίως σε εύ­ρωστους πελάτες.
Και αυτό διότι η εκγύμνα­ση σε αυτά τα μηχανήματα κο­στίζει 80 ευρώ την ώρα. Όπως εύστοχα σχολιάστηκε στο Διαδίκτυο, τόσο κοστίζουν τα ψώνια μιας οικογένειας στο σούπερ μάρκετ για μία εβδομάδα. Αφήστε δε που και το ένα ποδήλατο του Γιώργου Παπαν­δρέου είναι όσες οι μισθολογικές απολα­βές ενός έτους για έναν εργαζόμενο.

(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-15/2/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger