Αρχική » , , » 8 στους 10 Ελληνες: «Ξεπούλησε την εθνική μας κυριαρχία ο Παπανδρέου»!

8 στους 10 Ελληνες: «Ξεπούλησε την εθνική μας κυριαρχία ο Παπανδρέου»!


ΟΚΤΩ στους δέκα Έλληνες πι­στεύουν ότι ο Γιώργος Παπαν­δρέου «ξεπούλησε την εθνική μας κυριαρχία», το 61% των πο­λιτών πιστεύει ότι ο Λουκάς Παπαδήμος είναι «υπηρέτης ξένων συμφερόντων», οκτώ στους 10 Έλληνες πιστεύουν ότι «δεν πρέπει να δεχτούμε τη λέξη Μακεδονία ή παράγωγο της στο όνομα των Σκοπίων». Αυτά είναι τα τρία ση­μαντικά ευρήματα δημοσκόπησης που...
διενήργησε η εταιρεία ALCO για την ιστοσελίδα Newsbomb.gr. 

Τα στοιχεία που καταγράφο­νται πράγματι επιβεβαιώνουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου αλλά και ο διορισμένος διάδοχός του στην πρωθυπουργική καρέκλα Λου­κάς Παπαδήμος στη συνείδηση των πολιτών καταγράφονται ως άνθρωποι που εκτελούν εντολές των ξένων

Σύμφωνα με τη δημοσκόπη­ση, οι πολίτες για τον Γιώργο Πα­πανδρέου πιστεύουν ότι είναι ρίψασπις, ξεπούλησε τα κυριαρχι­κά δικαιώματα της Ελλάδας και αποδέχτηκε άνευ όρων τις εντο­λές των ξένων. 

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα αν ξεπούλησε την εθνική μας κυ­ριαρχία ο κ. Γιώργος Παπανδρέ­ου, το 79,2% των πολιτών πιστεύ­ει ότι αποδέχτηκε χωρίς διαπραγ­μάτευση τους όρους των ξένων. Το ίδιο πιστεύει και το 65,1% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ. Μόλις το 12,4% πιστεύει ότι ο κ. Παπαν­δρέου έκανε ό,τι μπορούσε για να προασπίσει τα κυριαρχικά δικαι­ώματα της χώρας. 

Κόλαφο αποτελεί η δημοσκό­πηση και για τον Λουκά Παπαδήμο. O δοτός πρωθυπουργός θε­ωρείται από το 61,7% των πολι­τών επιλογή των δανειστών μας, για να διασφαλίσουν τα συμφέροντά τους. 

Η καχυποψία απέναντι στον πρωθυπουργό είναι υπερκομμα­τική. Κορυφώνεται βέβαια μεταξύ των ψηφοφόρων της Αριστε­ράς (83% του ΚΚΕ και 77% του ΣΥΡΙΖΑ τον θεωρούν «υπηρέτη ή υπάλληλο»). Ακολουθούν οι ψη­φοφόροι της Ν.Δ. και του ΛΑΟΣ (65% και 62% αντίστοιχα). Ακό­μη και οι περισσότεροι από τους μισούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ τον κρίνουν αρνητικά. 

Υπεύθυνη χαρακτηρίζουν τη στάση του Αντώνη Σαμαρά να στηρίξει την κυβέρνηση Παπαδήμου οι περισσότεροι νεοδημοκράτες (46,5%), αν και καταγρά­φεται και ένα ποσοστό προβλη­ματισμού. 

Τέλος, στο ερώτημα αν πρέπει να δεχτεί η Ελλάδα τη λέξη Μακε­δονία ή παράγωγό της στο όνομα των Σκοπίων, το 75,4% λέει «όχι» και μόλις το 14,1% «ναι»..Τα πο­σοστά τού «όχι» διαμορφώνονται από πολίτες που δηλώνουν ότι είναι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ (85%), της Ν.Δ (79%), του ΠΑΣΟΚ (75%), του ΚΚΕ (64%) και του ΣΥΡΙΖΑ (53%). 

ΝΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger