Αρχική » , » Αποδοκιμάστηκε άγρια ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος (βίντεο)

Αποδοκιμάστηκε άγρια ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος (βίντεο)


Άγρια τα άκουσε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος στην Πάτρα όταν αγανακτισμένοι πολίτες εισέβαλαν σε κτίριο που γινόταν εκδήλωση του Δήμου Πατρέων.

Οι αγανακτισμένοι διέκοψαν την εκδήλωση και αφού τόνισαν ότι δεν έχουν σκοπό να εμποδίσουν την εκδήλωση ή να δημιουργήσουν προβλήματα, ζήτησαν να φύγει από το σημείο ο κ. Χρυσανθακόπουλος, ο οποίος ως... βουλευτής του ΛΑΟΣ «πρόδωσε τη λαϊκή εντολή και ψήφισε το Μνημόνιο».

Αφού αρκετοί τους χειροκρότησαν, ο κ. Χρυσανθακόπουλός πήρε το λόγο και είπε πως για να συνεχιστεί η εκδήλωση θα αποχωρήσει και απηύθυνε πρόσκληση στους αγανακτισμένους πολίτες για ανοικτό διάλογο σε δημόσιο χώρο.

Οι πολίτες ήταν ανένδοτοι και απαίτησαν να φύγει άμεσα από το χώρο λέγοντας πως θα έρθει η ώρα να πληρώσουν όσοι πρόδωσαν το λαό.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger