Αρχική » , » Και χημεία και τέρατα

Και χημεία και τέρατα


Χαρές, πανηγύρια, κεράσματα, τάματα και θάματα στην οικία Κίμωνος Κουλούρη. Υποψήφιος αρχηγός της πασοκάρας, ο Χρηστάκης Παπουτσής! 

Πρώτα τα δυσάρεστα νέα: Από ψες κλαίνε και οδύρονται οι τροϊκάνοι επειδή παραιτήθηκε από υπουργός «Προστασίας» του Πολίτη ο Χρήστος Παπουτσής. Πνίγουν τον πόνο τους με σφηνάκια δα­κρυγόνων και αυτογκλομπιάζονται - με τυπικό παρόμοιο των οπαδών της Opus Dei*. Χωρίς αυτόν, τον σοσιαλισταρά πρώην πρόεδρο της ΕΦΕΕ, αντί για Μνημόνιο 2, Μεσο­πρόθεσμο, εφαρμοστικό κ.λπ., δεν θα μπορούσαν να έχουν περάσει ού­τε τροπολογία στο... υπουργείο Αγρο­τικής Ανάπτυξης. Με το στιβαρό χέ­ρι του, το κοφτερό μυαλό, το θελη­ματικό πιγούνι και το ζεν-πρεμιέδικο μουσάκι του έκανε δυνατό το αδύ­νατο. Συνήθεια το αδιανόητο. 

Ο Χρήστος Παπουτσής έδειρε προληπτικά και τον τελευταίο αδέ­σποτο γρύλο στην πλατεία Συντάγ­ματος. Για να σωθεί η πατρίδα, ασφα­λώς, και για να οικοδομηθεί ο σοσια­λισμός. Όταν γράφουμε «έδειρε», να εννοήσετε «έδωσε την πολιτική εντο­λή να μπερνταχιαστεί». Αν μπορούσε, θα έριχνε μερικές σφαλιάρες και ο ίδιος στους ανεύθυνους λαϊκιστές φτωχούς που τολμούν εν έτει 2012 να μην έχουν χρήματα. Δυστυχώς, δεν προλάβαινε επειδή έπρεπε να προε­τοιμαστεί για την ευχάριστη είδηση, η οποία καλπάζει πάνω σε ζάλευκο φτε­ρωτό άτι, που σέρνει το κάρο της δα­νειακής σύμβασης. 

Ο κόπανος 

Επιτέλους, η ώρα του καλού μαντά­του: Ο Χρηστάκης Παπουτσής δεν παραιτήθηκε έτσι γενικά κι αόριστα από υπουργός. Θέλει να γίνει αρχηγός του Κινήματος κόντρα στον προαιώνιο εχθρό Βαγγέλη Βενιζέλο. Ο Βενιζέλος, επειδή έχει ρεύμα στο ΠΑΣΟΚ, θέλει να το κόψει απ' όλους τους άλλους. Γι' αυτό έβαλε το ειδικό τέλος στους λογα­ριασμούς της ΔΕΗ. 

Ο Χρ. Παπουτσής, που ξέρει από σοσιαλισμό κι από οικογένεια Παπαν­δρέου (εξ αίματος, εξ αγχιστείας, τα πάντα όλα), σάλπαρε με την καθαρό­αιμη «αύρα» του. Έβαλε πλώρη για το απάνεμο λιμάνι της προεδρίας του κόμματος, προτού προλάβουν οι τρά­πεζες να κατασχέσουν τις καρέκλες, τα κομπιούτερ, τις πολυθρόνες, τις αφίσες του Αντρέα, του Σημίτη και του ΓΑΠ, καθώς και το τσιμπιδάκι για τις τρίχες των ρωθώνων που ξέ­χασε σ' έναν φωριαμό ο Γιάννος Παπαντωνίου. Ψηφίζουμε Χρήστο Πα­πουτσή επειδή είναι ο μόνος που διδά­χτηκε κάτι από τις επισκέψεις του σε κρεοπωλείο: το κρέας το βαράς με τον κόπανο μέχρι να μαλακώσει! 

* Opus Dei: Αναγνωρισμένη σέκτα στον καθολικισμό, το τυπικό της οποίας επι­βάλλει στα άγαμα μέλη της το αυτομα­στίγωμα ως ένδειξη συμμετοχής στα πάθη του Χριστού. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-28/2/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger