Αρχική » » Επετηρίδα με μοριοδότηση στρατιωτικών

Επετηρίδα με μοριοδότηση στρατιωτικών

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ καθίστα­νται πλέον η σύνταξη και η κοινοποίηση στα στελέ­χη των Ενόπλων Δυνά­μεων της επετηρίδας με τα μόρια που συγκεντρώ­νουν, πριν από τις ετήσιες τακτικές κρίσεις.
Σύμφωνα με απόφα­ση του αρχηγού ΓΈΕΘΑ στρατηγού Μιχάλη Κωσταράκου, ο οποίος είναι ...
υπέρμαχος της αξιοκρα­τίας και της πλήρους δια­φάνειας, τα Γενικά Επιτε­λεία είναι υποχρεωμένα από εδώ και στο εξής για τη σύνταξη και την κοι­νοποίηση σε όλο το προ­σωπικό επετηρίδας με τα μόρια των στελεχών τους. Η επετηρίδα αυτή θα ισχύει όλο το τρέχον έτος που συντάσσεται και θα αναθεωρείται κάθε χρό­νο, το αργότερο ως τις 20 Φεβρουαρίου (μόνο για φέτος ως τις 10 Απριλί­ου, καθώς οι κρίσεις θα γίνουν μετά τη διενέρ­γεια των εθνικών εκλο­γών), πριν από τις ετήσι­ες τακτικές κρίσεις.
Με τον τρόπο αυτόν επιχειρείται κάθε στέλε­χος να γνωρίζει επακρι­βώς κάθε στιγμή τόσο τα δικά του μόρια όσο και τα μόρια των υπόλοιπων συναδέλφων του και το πού βρίσκεται σε σχέση με αυτούς στην επετηρί­δα. Έτσι θα έχει την πλή­ρη εικόνα κατά την ετή­σια υποβολή επιθυμιών μεταθέσεων ή τη δήλω­ση επιθυμίας σε έκτακτες θέσεις που προκηρύσσο­νται μέσα στο έτος.
Βάσει αυτών των μο­ρίων θα γίνεται και η επι­λογή για τις θέσεις εν­διαφέροντος των στελε­χών. Στόχος της στρατι­ωτικής ηγεσίας, με την οποία συμφωνεί απολύ­τως και ο υπουργός Εθνι­κής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, είναι να επικρατήσει αξιοκρατία και διαφάνεια.

(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-13/3/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger