Αρχική » , » Η Ελλάδα θα σας κυνηγάει όπου και να πάτε...Έλληνες φοιτητές έριξαν άγριο κράξιμο στον Τόμσεν. (Βίντεο)

Η Ελλάδα θα σας κυνηγάει όπου και να πάτε...Έλληνες φοιτητές έριξαν άγριο κράξιμο στον Τόμσεν. (Βίντεο)


Η Ελλάδα κυνηγάει... παντού τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην τρόικα. Ο Πολ Τόμσεν τα... άκουσε για τα καλά από Έλληνες φοιτητές αμέσως μόλις τελείωσε την ομιλία του το London School of Economics.

«Είστε στην Ελλάδα δύο χρόνια και μέσα στο διάστημα αυτό το ελληνικό χρέος από 110% του ΑΕΠ εκτοξεύθηκε στο 160%», του φώναξε, στα αγγλικά, ένας φοιτητής, την ώρα που αποχωρούσε ο Πολ Τόμσεν από το πάνελ.

Ήταν το... 
έναυσμα για τα γιουχαΐσματα που ακολούθησαν, με τους φοιτητές που βρίσκονταν στην αίθουσα να φωνάζουν συνθήματα κατά του επικεφαλής της τρόικας.

Ανάλογες σκηνές και έξω από την αίθουσα, όπου φοιτητές σήκωσαν πάνω διαμαρτυρίας για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τα μέτρα λιτότητας που έχουν γονατίσει μισθωτούς και συνταξιούχους.


tragiko

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger