Αρχική » , , » ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ του Μετοχικού Ταμείου Στρατού

ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ του Μετοχικού Ταμείου Στρατού


 Θα δίνονται κανονικά τα μερίσματα
 Όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν τους δικαιούχους 

Τέλος στο θρίλερ με τα Μετοχικά Ταμεία των Ενόπλων Δυνάμεων. Ψηφίστηκε χθες τρο­πολογία - ρύθμιση για τα χρέη τους, αποδεσμεύονται χρήμα­τα από το υπουργείο Οικονο­μικών και αναμένεται από εδώ και στο εξής να καταβάλλον­ται στις προβλεπόμενες ημερομηνίες τα μερίσματα στους δικαιούχους. 

Να σημειωθεί ότι έπρεπε από τις 5 Ιανουαρίου να είχε καταβληθεί το τριμηνιαίο...
μέ­ρισμα στους δικαιούχους του ΜΤΣ. Μετά τη θετική αυτή εξέ­λιξη αναμένεται να καταβληθεί τις επόμενες μέρες το μέρισμα που οφείλεται στους δικαιούχους του Μετοχικού Ταμείου Στρατού. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το ΥΠΕΘΑ τονίζεται ότι η πολιτική ηγεσία του παραμένει σταθερά προσανατολισμένη προς την κατεύθυνση της εξασφάλισης της βιωσιμό­τητας των Μετοχικών Ταμείων του Στρατού (ΜΤΣ), του Ναυτι­κού (ΜΤΝ) και της Αεροπορίας (ΜΤΑ). Αναφέρεται πως κατό­πιν συγκεκριμένων οδηγιών του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος σε συνεργασία με τον υπουργό Οικονομικών κ Ευάγγελο Βενι­ζέλο και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Φίλιπ­πο Σαχινίδη διαμόρφωσαν και έφεραν προς ψήφιση τροπολογία για τη ρύθμιση των οφειλών του ΜΤΣ, σύμφωνα με την οποία ρυθμίζονται οι όφειλες του ΜΤΣ προς το υπουργείο Οικονομικών σε βάθος 15ετιας ως εξής: 

κατά τα έτη 2013 έως 2015 ποσό 5 εκατ. ευρώ ετη­σίως. 

κατά τα έτη 2016 έως 2020 ποσό 8 εκατ. ευρώ ετη­σίως. 

κατά τα έτη 2021 έως 2025 ποσό 17 εκατ. ευρώ ετη­σίως. 

κατά τα έτη 2026 και 2027 το 1/2 του εναπομείναντος πο­σού ετησίως. 

Το ΜΤΣ θα μπορεί να αποπληρώνει το χρέος που έχει από την παρακράτηση των ενεργεία αξιωματικών του 2% το οποίο δεν θα πηγαίνει υπέρ του ΟΑΕΔ αλλά για την εξυγίανση των Μετοχικών Τα­μείων. Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του υπουργείου, η εξυγίανση των Μετοχικών Ταμείων δεν σταματά μόνον στις ρυθμίσεις των οφειλών του παρελθόντος, αλλά θα συνεχιστεί και με άλλες ενέργειες. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ
(ΕΦ.ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ-16/3/2012)

3 σχόλια:

  1. ΧΡΗΣΤΟΣ Β. ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛ.ΑΣ [ΠΡΩΗΝ ΧΩΡ/ΚΗΣ ] Ε.Α16 Μαρτίου 2012 στις 11:43 π.μ.

    ΑΘΗΝΑ 15-3-2012

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΓΙΑ ΤΟ Μ.Τ.Σ

    ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ Μ.Τ.Σ ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ Κ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΘΕΣΕ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ Μ..ΤΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΞ ΟΛΩΝ –ΠΙΣΤΕΥΩ- ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ,ΠΛΗΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΩΣ ΠΟΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΝΑΥΑΓΗΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΩΣΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ 1992 ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ. ΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΟ Μ.Τ.Σ ΣΩΘΗΚΕ……ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΧΑΡΙΣ Σ’ΑΥΤΟΥΣ………
    ΗΤΑΝ ΕΥΤΥΧΗΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ Ο Κ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΟΥΝ. ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ .ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ.ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΙΣΤΩΘΕΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΠΟΡΩΝ -ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ
    ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ [ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ] ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ Β.Ε.Α ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ .ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΚΡΕΜΩΝ Β.Ε.Α ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΠΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΗ .ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΝΑΕΙ ΚΕΦΑΛΙ –ΚΟΒΕΙ ΚΕΦΑΛΙ
    .ΠΡΩΤΟ ΔΕ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Μ.Τ.Σ ΚΑΘ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΑΝ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ Η ΑΣΤΟΧΙΩΝ ΕΙΤΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΛΟΓΩ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΔΕΧΟΜΕΝΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΥΠΟΠΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ Η ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ.
    ΠΡΙΝ ΚΡΑΥΓΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΛΑΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΩ ΤΙΠΟΤΑ .ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΩ.

    ΧΡΗΣΤΟΣ Β.ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ
    ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ Ε.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΤΙΠΟΤΑ!!!

      Διαγραφή
    2. Το σωστο θα ηταν να μη δικαιουνται μερισμα και ΒΕΑ αυτοι οι οποιοι δεν εχουν υποστει κρατησεις. Και ο νοων, νοητω...

      Διαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger