Αρχική » » Βολική επαναφορά

Βολική επαναφορά


  • Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανακαλύπτει εκ νέου τα δεινά προβλήματα της Αθήνας, την οποία «καθαρίζει» λεκτικά ανά διετία. 
Τι να σου κάνει ο άνθρωπος; Δεν είναι πανεπιστήμων σαν τον Αριστοτέλη ή τον Ντα Βίντσι. Εξόρ­μηση διάβαζε, όχι Εμπεδοκλή. Τον Αντρέα είχε πρότυπο. Δεν έκανε αφι­σοκόλληση για τον Περικλή (σύζυγος Ασπασίας). Υπουργός της πασοκάρας διατέλεσε. Έμαθε μερικά τρικ, τα αποστήθισε καλά κι αυτό ήταν όλο. Πόσες φορές να «εξαρθρώσει» τη 17Ν για να...
κάνει καριέρα; Άντε μία. Βάλε και το μπαγλάρωμα κανενός που βά­ζει γκαζάκια. Δώρο ένας μολοτοφορίπτης και πέντε πορτοφολάδες. 

Και ανά διετία εξαγγέλλει μια όμορφη Αθήνα σε συνεργασία με τον δήμο. Χθες, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανακάλυψε τον κ. Καμίνη (δίχως τη βοήθεια της Αγγελικής Νικολούλη) και δήλωσε: «Με τον Δήμαρχο Αθη­ναίων κ. Καμίνη συνεργαστήκαμε και αποφασίσαμε να δουλέψουμε από κοινού για να κλείσουμε επιτέλους αυτή τη "μαύρη τρύπα" που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στο Κέντρο της Αθήνας. [...] Έχουμε, λοιπόν, αποφα­σίσει από κοινού άμεσα να συνεργαστούμε και να κλείσουμε όλες εκεί­νες τις πληγές που δημιουργούν αυτά τα προβλήματα: η παράνομη μετανά­στευση, το παραεμπόριο, η διακίνη­ση ναρκωτικών, η πορνεία, τα όπλα, η επαιτεία και όποιο άλλο παράνομο φαινόμενο». 

Μήτηρ μαθήσεως 

Πριν από δύο χρόνια διαβάζαμε στα «Νέα» (8 Ιουνίου 2010): «Αέρα Λον­δίνου επιδιώκει να δώσει στο κέντρο της Αθήνας η διυπουργική επιτρο­πή που είχε αναλάβει να μελετήσει την κατάσταση γκέτο που έχει δημι­ουργηθεί στην καρδιά της πρωτεύου­σας. Στο πόρισμά της προτείνει ανά­μεσα σε άλλα τη δημιουργία πολυπολιτισμικών αγορών, στα πρότυπα του λονδρέζικου Camden Market, όπου οι αλλοδαποί θα μπορούν να πωλούν χειροτεχνήματα και αντικείμενα που θα φέρνουν νόμιμα. [...] Τον τελικό λό­γο θα έχει τώρα ο Πρωθυπουργός, ο οποίος ενημερώθηκε από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την κατάσταση». 

Τα δελτία Τύπου με τα πολλά λον­δρέζικα ταρατατζούμ είχαν διοχετευ­τεί στα ΜΜΕ από τον ταλαντούχο κ. Βούγια (τότε υφυπουργός Προπό), ο οποίος ήταν τυχερός. Στα ζητήμα­τα μετανάστευσης είχε την αμέριστη συμβουλευτική βοήθεια της Αφρο­δίτης αλ Σάλεχ. Ο κ. Χρυσοχοΐδης (τυχερότερος όλων) απλά καθόταν και γευόταν τους καρπούς της γόνι­μης συνεργασίας των συνεργατών του. 
Και η Αθήνα, βέβαια, δεν έγινε Λονδίνο, αλλά Καμπούλ - όπως ακρι­βώς είχε προφητεύσει ο αναντικατά­στατος υπουργός μας. Ευτυχώς που δεν έφτιαξε η πόλη. Αν «έστρωνε» το πράγμα, ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν θα μπορούσε να τάζει ανά διετία τη σω­τηρία της. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ 
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-16/3/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger