Αρχική » , » Τι αγοράζεις με δύο ευρώ;

Τι αγοράζεις με δύο ευρώ;

Κοσμοσυρροή! Χιλιάδες αόρατοι σοσιαλιστές κι ένας ηλικιωμένος, που δεν είχε αγοράσει το μαγικό φίλτρο «εξαφανιζόλ», συνωστίζονται έξω από το Δημαρχείο Αμαρουσίου για να ψηφίσουν Βαγγέλη.

Ενάμισι γιαούρτι; Μισό πακέτο τσιγάρα; Τέσσερα κουλούρια μετά σπσάμεως ή ολόκληρο Βαγγέλη Βενιζέλο (μαζί με τον παπανδρεϊκό κατιμά); 

Η ηγεσία του Κινήματος εί­ναι σοφή. Η υποχρέωση των μελών να σκάσουν 2 ευρώ για να αποφαν­θούν επισήμως επί του κρισιμότατου προεδρικού διλήμματος δεν θεσμοθε­τήθηκε για να ενισχυθεί η ρευστότητα του κόμματος. Έναν Τσουκάτο να βά­λεις ν' αρχίσει τις γυροβολιές στα πρόσωπα-κλειδιά (βλέπε Χριστοφοράκος), θα σου 'ρθουνε ζαλωμένοι με τις... βαλιτσάρες φίσκα στην κασαδούρα πριν προλάβεις να πεις «Μαντέλης». 

Η στήλη υπέκλεψε απόρρητο σή­μα το οποίο έφυγε από τα κεντρικά γραφεία που διατηρεί το κόμμα στα Τάρταρα με αποδέκτη τον Ροβέρ­το Σπυρόπουλο, ο οποίος είναι ταυ­τόχρονα και γενικός διευθυντής της Πασοκάρας και διοικητής του ΙΚΑ. Το παραθέτουμε ως έχει (χωρίς να παίρνουμε όρκο ότι ισχύει): «Ρόμπερτ, βάλτε τα μέλη και τους φίλους μας να πληρώνουν ένα ευτελές αντίτιμο για την -ψήφο τους στην εκλογή αρχη­γού. Κατά προτίμηση 2 ευρώ, που είναι κέρμα μεγαλούτσικο. Ο ήχος των κερμάτων, όπως θα πέφτει το ένα πάνω στο άλλο, θα λειτουργήσει ως κά­λεσμα των πασοκτζήδων. Πάντα αυ­τή η μελωδία ένωνε τον σκληρό πυρή­να μας. Οι υπόλοιποι (ιδεολόγοι, περί­εργοι, πυροβολημένοι και λοιποί) θα έρθουν ούτως ή άλλως. Με εκτίμηση, Ανδρέας». 

Να μπει κανείς; 

Ή να μην μπει; Αυτό ήταν το μέγα ερώτημα που βασάνιζε τους ολιγά­ριθμους αμετανόητους οπαδούς του Βαγγέλη που προσέγγιζαν (διακριτικά) το εκλογικό τμήμα του κόμμα­τος στο Δημαρχείο Αμαρουσίου για να στηρίξουν την υποψηφιότητα του, κόντρα στις μεθοδεύσεις της Δεξι­άς και του σατανικού λευκού ψηφο­δελτίου. Μέχρι (περίπου) το μεσημέρι όπου το μονομελές συνεργείο μας είχε την επιμονή να αποπειράται να απο­σπάσει δηλώσεις από τους προσερχομένους, μόλις δέκα άτομα προσφέρ­θηκαν να μιλήσουν. 

Άλλοι τόσοι είχαν συμπεριφορά συστολής, βιασύνης και αιδούς πα­ρόμοια μ' εκείνην που έχουν οι νεανίες όταν επισκέπτονται πρώτη φο­ρά στη ζωή τους τα «κόκκινα φανά­ρια». Ήτοι: «Μη μας πάρει κάνα μάτι ή μας φωτογραφίσουν και γίνου με ρε­ζίλι στη γειτονιά. Προτιμώ να ξεβρακωθώ στο Σύνταγμα παρά να κάνω δηλώσεις». 

Επτά από τους γενναίους και ομι­λητικούς ήταν Κρητικοί. Οι έξι εξ αυ­τών άνω των εβδομήκοντα. Όλοι ανα­φανδόν υπέρ του Βαγγέλη: «Αν δεν βγει αυτός, χάθηκε η Ελλάδα. Η Δε­ξιά φταίει για τη χρεοκοπία. Καλά έκανε κι έβαλε το ειδικό τέλος. Οι Έλληνες έχουν μάθει να μην πληρώνουν. Να βάλουν επιτέλους το χέρι στην τσέπη». Αυτά τα ωραία... 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-19/3/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger