Αρχική » » Ο Γιώργος «έφυγε» και μίλησε για ζειμπέκικο, κανό και γυμναστήριο.

Ο Γιώργος «έφυγε» και μίλησε για ζειμπέκικο, κανό και γυμναστήριο.



• Βενιζέλος: Είμαστε το κόμμα του... Χαρίλαου Τρικούπη! 
• Ο νέος πρόεδρος ομολογεί ότι είναι διάδοχος Του «δυστυχώς επτωχεύσαμεν», ενώ ο Γιώργος ετοιμάζεται για κανό, γυμναστική και χορούς. 

Ως συνεχιστή του Χαρίλαου Τρικού­πη, ο οποίος όμως πέρασε στην Ιστορία με το «δυστυχώς επτωχεύ­σαμεν», βλέπει τον εαυτό του ο Ευ­άγγελος Βενιζέλος. Ίσως ήταν η μόνη στιγμή που του ξέφυγε η αλήθεια, μια και ο κ. Βενιζέ­λος και ο προκάτοχος του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου επτώχευσαν τους Έλληνες τα δυόμισι χρόνια που βρίσκονται στην κυβέρνηση. Κατά τα άλλα το...
θέατρο συ­νεχίστηκε χθες με διαπιστευτήρια και τελετές παραλαβής - παράδοσης. Όσο για τον κ. Πα­πανδρέου συνέχισε να ζει στον κόσμο του δη­λώνοντας απελευθερωμένος και έτοιμος για... χορούς και κανό. 

Σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους (με τους οποίους φωτογραφήθηκε) χθες, λίγο πριν αποχωρήσει οριστικά από την Ιπποκράτους, θυμήθηκε ένα προεκλογικό ταξίδι στη Νάου­σα, όπου χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο στην ταβέρ­να του «Δαλαμάρα» όπου τον είχαν προσκαλέ­σει οι δημοσιογράφοι. 

«Μου στέλνει πού και πού κανένα κρασί» είπε με νοσταλγία, αλλά παραπονέθηκε ότι... η ζεϊμπεκιά, το κολύμπι, το κανό, η γυμναστική έχουν όλα ενοχοποιηθεί. «Αν είχα κότερο, δεν θα ενοχλούσε κανέναν» ισχυ­ρίστηκε με περισσό θράσος. Στην ίδια συζήτηση με τον διάδοχό του επέμεινε στην ανάγκη ενός ιδρύματος για τη δημοκρατία, αποκάλυψε ότι... ψήφισε Βενιζέλο σε εκλογικό κέντρο με φακέ­λους, αλλά και ότι θα ασχοληθεί με τη Σοσιαλι­στική Διεθνή ως πρόεδρος. 

Παραδεχόμενος ότι προς το παρόν δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος, μίλησε για αποδο­χή της πρότασής του για εκλογή από το Κο­γκρέσο, καθώς «από τη βάση δεν μπορεί να γί­νει ακόμα», όπως είπε, προσδιορίζοντας το συ­νέδριο για τον Ιούνιο ή τον Αύγουστο στη Νό­τιο Αφρική. 

Όσο για τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο, που συγκαλεί σήμερα την Κ.Ο. του κόμματος, έσπευσε χθες πρωί πρωί στο Προ­εδρικό Μέγαρο. «Σας βλέπω με χαμόγελο» του είπε ο Κάρολος Παπούλιας. 

«Νομίζω ότι δικαιούμεθα» απάντησε ο νέ­ος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εκτιμώντας ως «πο­λύ μεγάλη επιτυχία» το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών, αλλά και αναδεικνύουν την... κομματική προέλευση του κ. Παπούλια. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε εφικτό στόχο για πρωτιά του κόμματος του στις εκλογές επιμένοντας στην ανάγκη «ισχυρής πολιτικής διεύθυνσης» και στο ότι δεν υπάρχει άλλη ρεαλιστική πρόταση από τη δική του προφανώς, λέγοντας μάλιστα ότι όλες οι υπόλοιπες είναι «κραυγές και ευχολόγια». 

0 κ. Βενιζέλος δεν παρέλειψε να επισκεφτεί και τον Λουκά Παπαδήμο, στον οποίον υποσχέθηκε ότι θα τον στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις ανακαλύπτοντας... επιτυχία στον «αγώνα» που έδωσαν για την οικονομία. 

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός συνεχάρη για την εκλογή του και του ζήτησε στενή συνεργασία, σαν αυτή που είχαν ως τώρα. 

(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-20/3/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger