Αρχική » » Πολύ "μπλα-μπλα" χωρίς ... ουσία!

Πολύ "μπλα-μπλα" χωρίς ... ουσία!


Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Βγήκε λοιπόν ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ (μετά από σκληρή προεκλογική αναμέτρηση με τον .. ίδιο του τον εαυτό) και αμέσως άρχισε τις κουτο-πονηρίστικες μεθόδους του! Ο εμπνευστής της ασυλίας και παραγραφής των αδικημάτων των πολιτικών μαφιόζων θεωρεί ότι μπορεί για μια ακόμη φορά να ξεγελάσει τον Ελληνικό λαό, στον οποίο έχει πλασάρει εδώ και χρόνια τον εαυτό του (μέσω των διαπλεκόμενων Μ.Μ.Ε.) ως ευφυή! 
Τώρα μοιάζει με τον λύκο που ...έγινε αρνάκι μια και όλοι θυμόμαστε τις πολιτικές του κωλοτούμπες με το χαράτσι της ΔΕΗ αλλά και το εκβιαστικό προσωπείο του στο βήμα της Βουλής για να εκφοβίσει τους βουλευτές και τους πολίτες να αποδεχθούν τα προσχεδιαμένα για το ξεπούλημα της χώρας μας!
Τώρα μας μιλάει για νέες σελίδες και νέα οράματα αποσύροντας από το προσκήνιο κάποιους πρωτοκλασάτους (που με τα έργα και τα λόγια τους πλήγωσαν και εξόργισαν τους Έλληνες) πιστεύοντας ότι έτσι θα αναμορφώσει την εικόνα του ΠΑΣΟΚ και θα το καταστήσει λευκή περιστερά στην συνείδηση του Ελληνικού λαού, υφαρπάζοντας για άλλη μία φορά (μετά το “Λεφτά υπάρχουν”) την ψήφο του!
Όχι κ. πρόεδρε δεν θα “πάρουμε” μια και αυτούς που αποσύρατε ξέρουμε ότι θα τους κρατήσετε σε άλλα πόστα στο παρασκήνιο για να συνεχίσουν να παίζουν το ύποπτο ρόλο τους. 
Όχι κ. πρόεδρε δεν σας "πιστεύουμε" πια αφού εδώ και καιρό με τις πράξεις σας έχετε μείνει στο “τόπο” και όχι ανεξεταστέος, στην λογική και στην συνείδηση μας οπότε η ρητορεία σας ουδόλως μας καθηλώνει αφού απλά μας ακούγεται πια σαν ... πολύ "μπλα-μπλα" χωρίς ... ουσία!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger