Αρχική » , » Ταμείο ανεργίας και πανουργίας

Ταμείο ανεργίας και πανουργίας

Εδώ που είσαι ήμουνα κι εκεί που είμαι Άκης...

Και χίλια χρόνια να περάσουν, με τον Παπανδρέου θα ασχολούμεθα. 0 λόγος; Ούτε τότε θα έχουμε ξεχρεώσει, ομορφάντρες μας... 

Η εκτίμηση για την προσέ­λευση του λαού στις κάλπες της πασοκάρας εξαρτάται άμεσα από τα ποσά της χλωροφύλλης, τα οποία εί­ναι αποθηκευμένα στον νου των ανα­λυτών. Αν ονομάζεσαι Βαγγέλης Βε­νιζέλος, είσαι σίγουρος ότι σε προτί­μησαν περίπου 5 -δισεκατομμύρια οπαδοί του Κινήματος. Αποδίδεις την αποχή των 2 δισεκατομμυρίων στη Δεξιά, στην οικογένεια Παπανδρέου και στον Στέφανο Τζουμάκα. Σε περί­πτωση που δεν είσαι ο Βενιζέλος αλ­λά τυγχάνεις...
ντιπ καταντίπ πράσινος δημοσιογράφος, υπολογίζεις 200.000 ψηφοφόρους και βάλε όσο θέλεις πα­ραπάνω, μάστορη, διότι έχομεν πάρτι και θα το κάψουμε! Αν-ο μη γένοιτο- είσαι πρασινωπός (σαν αγουρωπή μπανάνα) αλλά όχι καταπράσινος, θα μιλήσεις άκεφα για περίπου 100.000 φίλους και μέλη, που έδωσαν το «πα­ρών» στις αρχαιρεσίες της σοσιαλιστι­κής σύναξης. 

Στη χειρότερα των περιπτώσεων, η οποία είναι οτιδήποτε άλλο πλην ΠΑΣΟΚ, θα αναφερθείς σε κάτι που απεχθάνεται από συστάσεως του το Κίνη­μα: στην κοινή λογική. Σημειωτέον, η κοινή λογική δεν προτιμάται από τους ημεδαπούς σοσιαλιστές διότι: α) Είναι κοινή. Προσβάσιμη σε όλους. Οι πασόκοι δεν ψωνίζουν από τον σωρό. β) Δεν συμφέρει. 

Τι πράττειν; 

Στις προαναφερθείσες κατηγορίες αναλυτών της απήχησης της εκλογής Βενιζέλου στο κοινό, επίτηδες, δεν συ­μπεριλήφθηκε μία: ο ΓΑΠ, που απο­τελεί Κίνημα λαού από μόνος του. Εκείνος φρονεί ότι ο Βενιζέλος δεν συγκέντρωσε περισσότερες από 1 (ολογράφως: μία) ψήφους. Ο αλησμό­νητος ηγέτης μας ενδόμυχα συντάσ­σεται με τις απόψεις Τζουμάκα περί νοθείας αλλά είναι υπεύθυνος πασόκος και δεν θέλει να διαλυθεί η οικο­γενειακή επιχείρηση. Κάνει το χατίρι στον Μπενίτο Βαζελίνη και αποχω­ρεί λίγο από το προσκήνιο για να επα­νακάμψει δριμύτερος. Μετά, μόλις ο άσπονδος φίλος του θα τα έχει κάνει Ινδικό Ωκεανό (θάλασσα), θα έρθει καβάλα στο κάτασπρο κανό του για να σώσει την παρτίδα-πατρίδα! Ωστό­σο, για την ολιγόμηνη απουσία του πρέπει να απασχολεί σώμα και μυαλό για να μην πλήξει και πέσουν οι επιδό­σεις του στη διαχείριση των κοινών. Ο ίδιος, όπως δήλωσε στο BBC, σκέφτη­κε να ανοίξει ένα ΙΕΚ ηγετών όπου θα διδάσκει τη δημοκρατία. Αυτήν (τη δημοκρατία) την παίζει! Στα δά­χτυλα... Το μοναδικό πρόβλημα είναι η ελληνική γραφειοκρατία και, μέχρι να ανοίξει το φροντιστήριο ο ΓΑΠ, η ηγεμονία Βενιζέλου θα έχει ξεθωριά­σει. Αν έχετε καμιά ιδέα για προσωρι­νή δουλειά στον Γιώργο μας, καλοδε­χούμενη. Οι καλύτερες προτάσεις θα δημοσιευτούν πάραυτα! 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ 
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-20/3/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger