Αρχική » » Μη λουστείτε! Ψεκαστείτε!

Μη λουστείτε! Ψεκαστείτε!

Ο Χρηστάκης Παπουτσής, με το οικολογικό ξύλο και τα υγιεινά χημικά που μας έριξε, μας γλίτωσε από τα χειρότερα! 

«Σε περίοδο έντασης, κρίσης και κοινωνικής αγανά­κτησης εγώ δεν επέτρεψα ποτέ την επιβολή αυταρ­χικών μεθόδων και τη λογική ενός αστυνομικού κράτους». Ποιος να το εί­πε αυτό; Μην ήταν ο Γκάνα; Μήπως η Μάγια η Μέλισσα; Λάθος! Ήταν το ίν­δαλμα του Κίμωνα Κουλούρη, ο υπο­ψήφιος αρχηγός της πασοκάρας και βέρος επαναστάτης... Χρήστος Παπουτσής. Τα σπρέχαρε στον Χατζηνικολάου, στη ραδιοφωνική εκπομπή του. Αποκάλυψε ότι στην πλατεία Συντάγ­ματος η ευαίσθητη ψυχούλα του, που δεν αντέχει να δει ούτε φύλλο να πέ­φτει από δέντρο το φθινόπωρο (παθαί­νει κατάθλιψη), μας φέρθηκε με το γά­ντι. 

Το να μετράς μελανιές από τις κλομπιές στα πλευρά σου δεν είναι αυταρχισμός, διότι υπάρχει η συναίνεση των δύο συμβαλλομένων μερών. Εσύ ξέ­ρεις ότι πηγαίνοντας σε διαδήλωση θα τις φας κι ο εκάστοτε Παπουτσής γνω­ρίζει ότι θα δώσει -με σπαραγμό ψυχής- την εντολή να σου τις βρέξουν. Επίσης, αν τυχόν η ρίψη χημικών σας ενόχλησε, ο πρώην υπουργός Προ.Πο. διευκρίνισε: «Το χημικό θεωρείται διε­θνώς το πιο ήπιο μέσο για την αντιμε­τώπιση κοινωνικών συγκρούσεων». 

Χιροσίμα 

Δεν τα λέει με γούστο ο ντελικανής υποψήφιος πρόεδρος; Δεν μιλά­ει τη γλώσσα της αλήθειας; Όλοι ξέ­ρουμε ότι συνήθως στις διαδηλώσεις σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου η Αστυνομία ανοίγει κανονικό πυρ και οι συγκεντρωμένοι τρώνε από σφαί­ρες μέχρι πυραύλους αέρος - εδάφους. Ενίοτε, στις πιο προηγμένες χώρες, η Αστυνομία μπορεί να ρίξει ακόμα και πυρηνικά για να καταστείλει τους...αναρχικούς. Όμως, με τον Χρήστο Παπουτσή στο τιμόνι του κράτους, μ' ένα δυο φλιταρίσματα και μια ντουζίνα κλομπιές και σφαλιάρες τη βγάζα­με καθαρή. Σύμφωνα με την εμπερι­στατωμένη άποψη του κ. Παπουτσή, τα χημικά «δεν είναι πλαστικές σφαί­ρες. Ούτε είναι νερό, που σύμφωνα με μελέτες της Γαλλικής Αστυνομί­ας προκαλεί θανάτους». 

Οπότε με τον Χρηστάρα είχαμε κέρδος. Γλιτώσαμε τη ζωούλα μας, ασκήσαμε δημοκρατικά κατοχυρω­μένα δικαιώματα και εισπνεύσαμε υγιεινά χημικούλια. Κι αν σας πει­ράζουν τα φλιταρίσματα, φίλοι ανα­γνώστες, να το κοιτάξετε. Μπορεί να έχετε γονίδια κατσαρίδας στο DΝΑ σας και γι' αυτό δεν σας αρέσουν οι πάσης φύσεως ψεκασμοί. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα που ο Παπουτσής έπλεκε το εγκώμιο του Πα­πουτσή ο Μανώλης Γλέζος έδινε κα­τάθεση στον πταισματοδίκη, στο πλαίσιο έρευνας για τη ρίψη χημικών εις βάρος του και εις βάρος του Μί­κη Θεοδωράκη στη συγκέντρωση δι­αμαρτυρίας για το Μνημόνιο. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-08/3/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger