Αρχική » , » Όχι πια σεξ! Μόνο ΚΚΕ(εξ)!

Όχι πια σεξ! Μόνο ΚΚΕ(εξ)!

Oι δεξιοί λόγω κρίσης, λέει μια έρευνα, περιόρισαν το σεξ. Μήπως μαζεύουν δυνάμεις για το εγγύτατο μέλλον; 

Το αναγνώσαμε στο χθεσι­νό φύλλο της «δημοκρα­τίας»: Η εταιρία δημοσκο­πήσεων ALCO έκανε για λογαριασμό της Εταιρίας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ) και του Ανδρολογικού Ινστιτούτου έρευνα για τις σχέσεις των δύο φύλων. Το «δείγμα» ήταν 600 άνδρες και γυναίκες ηλικίας 25- 64 ετών. Όπως έδειξαν τα στοιχεία, μεταξύ άλλων, συμπεραίνε­ται ότι «το τελευταίο τρίμηνο η συχνότητα των... σεξουαλικών επαφών των Ελλήνων μειώθηκε σε ποσοστό 34%, ενώ η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει αρ­νητικά το 47%, όσον αφορά την επαγ­γελματική τους ζωή, και το 46% των ζευγαριών στις διαπροσωπικές σχέσεις τους. Περισσότερο φαίνεται να επηρε­άζονται οι ψηφοφόροι της δεξιάς πα­ράταξης (58%) συγκριτικά με αυτούς της Αριστεράς, σε ποσοστό 33%». 

Αυτονόητο! Ο ταλαίπωρος ο δεξι­ός, εδώ και δεκαετίες, με το μόνο που ασχολείται είναι να απολογείται στην «Αριστερά του χαβιαριού» (γαλλικός όρος τούτος) για ποιον λόγο δεν έγι­νε τόσο «προοδευτικός» ώστε να επιτρέψει στην Ελλάδα να απολαύσει τα αγαθά του σοσιαλιστικού «παραδεί­σου». Στα αγαθά, ως γνωστόν, περι­λαμβάνονται τα ακόλουθα: δίκες της Μόσχας, εξορίες, εκτοπίσεις, εκτελέ­σεις, εκλογές ανά χιλιετία (στημένες), λόρδα για όλους τους μουζίκους, χλίδα για τους κομισάριους, παράρτημα της KGB σε κάθε γειτονιά, υποχρεωτι­κή συνδρομή στο κομματικό «ενημε­ρωτικό» όργανο και όση πολυφωνία θέλεις (αλλά μόνο στον ύπνο σου). 

Χρυσοφόρα ευαισθησία 

Η Δεξιά νίκησε στον Εμφύλιο, έχασε στην ειρήνη. Με την πάροδο των δε­καετιών, οι μουσάτες λεγεώνες άλω­σαν τα κάστρα της τέχνης, της παι­δείας, των ΜΜΕ και των επιχειρήσεων. Αν δεν είχες ένσημα σε αφισοκόλληση του «ορθόδοξου» ΚΚΕ ή έστω μιας αφηνιασμένης μαρξιστικής «αί­ρεσης», δεν θα έβρισκες όχι μόνο στον ήλιο μοίρα, αλλά ούτε θέση πάρκινγκ. Περνούσες για πλάκα στο κοινωνικό περιθώριο και σε βρίζανε κι από πάνω: ταλιμπάν, εθνικιστής, υπερπατριώτης, εθνικοπαράφρων, παρακρατικός, συ­ντηρητικός, νοσταλγός του κράτους της Δεξιάς, κλεφτοκοτάς, χαρτοκλέ­φτης, αναχρονιστής, βρομοπόδαρος. Κι όσο βρίζανε οι «προοδευτικοί» άλ­λο τόσο κονομάγανε, ένεκα «προό­δου», ΜΚΟ, κρατικών κονδυλίων και «συντροφικής» διαπλοκής. 

Στα τελεβίζια ευκολότερα έλε­γε κάποιος ότι στον ελεύθερο χρόνο του έσπαγε κεφάλια «αντιδραστικών» ως εμπροσθοφυλακή αριστερίστικης γκρούπας παρά ομολογούσε ότι πέρασε ένα φεγγάρι από την ΟΝΝΕΔ. 
Γι' αυ­τό, βέβαια, δεν φταίνε οι ευνοημένοι της Αριστεράς, της Προόδου και του Εσό­δου όσο η επίσημη έκφραση της Παρά­ταξης που έριξε λευκή πετσέτα στην ιδεολογική μάχη. Πού να βρεις έπειτα όρε­ξη για έρωτες, μέλια και σορόπια; 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-31/3/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger