Αρχική » , » Είναι δίκαιος και βαρύς!

Είναι δίκαιος και βαρύς!

«Το ΠΑΣΟΚ με νέο αρχηγό θα κριθεί με νέους όρους» είπε ο Βενιζέλος και συνέχισε απτόητος τον παλιό φορομπηχτισμό 

Ένα από τα ταλέντα που πρέπει να έχει κάθε κα­λός δημοπράτης ή πα­ρουσιαστής προγράμμα­τος τηλεμάρκετινγκ είναι να μπορεί να μιλάει ακατάπαυστα χωρίς να αλλά­ζει το θέμα του. Απλώς οφείλει να επαναλαμβάνει, χρησιμοποιώντας διαφορετικές λέξεις, τα χαρακτηριστικά του προϊόντος που...
θέλει να «σπρώξει» στους υποψήφιους αγοραστές. 

Είναι αξιοθαύμαστο πώς ένας άν­θρωπος μπορεί επί δύο ολόκληρες ώρες να αναπτύσσει θεωρίες και να εκτοξεύει αναρίθμητες λέξεις σε ρυθ­μό πολυβόλου για ένα αυτόματο πο­τιστήρι ή για ένα ρολόι τοίχου με κού­κο. Οι τηλεπωλητές είναι σε γενικές γραμμές συμπαθείς άνθρωποι, διότι δεν υποχρεώνουν κανέναν να ξηλωθεί για να ψωνίσει μασαζοκαλσόν ή ατμοσίδερο και, αν η εκπομπή τους εί­ναι μεταμεσονύκτια, σε νανουρίζουν μια χαρούλα. Το ίδιο ταλέντο, ίσως και σε μεγαλύτερο βαθμό, έχει ο Βαγ­γέλης Βενιζέλος, αλλά τυγχάνει λαομίσητος. Κάθε λέξη που βγαίνει από το στόμα του σηματοδοτεί ένα νέο χαράτσι, που καλούμεθα άπαντες να πληρώσουμε. Επίσης, σε αντίθεση με τους ειδήμονες του τηλε μάρκετινγκ, εκείνος αγνοεί παντελώς το αντικείμενό του. Είναι ο άνθρωπος που πα­ράγει τις ακριβότερες φούσκες στον πλανήτη. Ένας απεραντολόγος που παρεξήγησαν για ρήτορα! 

Ο Εσθονός 

«Στόχος μας είναι να γίνουμε σαν τη Γερμανία και τη Γαλλία ή σαν την Εσθονία; Γιατί, αν είναι στόχος να γίνουμε σαν την Εσθονία, τα καταφέ­ραμε !» είπε χθες ο Γιώργος Παπαδάκης στον υπουργό Οικονομικών. Τι απάντησε γελώντας ο Βαγγέλης; «Όχι, δεν τα καταφέραμε. Έχουμε ακόμη πολλά περιθώρια». 

Είναι μεγάλη σπαζοκεφαλιά να σκέφτεσαι τι σε εκνευρίζει περισσότε­ρο: Το άθλιο γέλιο του ή η διαπίστω­ση του; Αυτό, βέβαια, θα σου περάσει, αν σκεφτείς ότι στην ίδια συνέντευξη, την οποία έδωσε ο παπαρδέλας αντιπρόεδρος στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι γλιτώνει τα σπίτια μας από γκρέμισμα! 

Αναφερόμενος στο κερατόσημο που επινόησε είπε: «Σώζοντας τη χώρα σώζεται και η αξία των ακινή­των. [...] Το μέτρο είναι βαρύ αλλά δίκαιο. [...] Δεν υπάρχει οικογένεια που να μην έχει ακίνητη περιουσία». 
Κοντολογίς, αφού όλοι έχουμε σπί­τια, όλοι πρέπει να τον ευγνωμονού­με που επέβαλε το ειδικό τέλος. Αν δεν το έκανε, θα έπεφταν τόσο οι τι­μές των ακινήτων που θα αγόραζες τσίχλες στο περίπτερο και, αντί για ρέστα, θα έπαιρνες μεζονέτα. Δοξά­στε τον! Ψηφίστε τον! 


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-06/3/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger