Αρχική » , » Ζήτω τα γενοκτονόσημα

Ζήτω τα γενοκτονόσημα

Η κοινωνία έχει αποφασίσει να φάει τα κόλλυβα του ΠΑΣΟΚ. Το Κίνημα, εκδικούμενο, θέλει να φάει τα δικά μας... 

Ο θόρυβος για τα περιβόητα γενόσημα, τις κόπιες των φαρμάκων που θα συνταγογραφεί η κυβέρνηση, είναι περιττός και ανούσιος. Όταν έχεις υπουργό Υγείας που μιλάει, χειρονομεί και κάνει γκριμάτσες όπως αυτές του κ. Λοβέρδου, δεν χρειάζεται να τρομοκρατείσαι για οτιδήποτε άλλο. Όταν κι­νεί τους μυς του προσώπου του (μετω­πιαίοι, σφιγκτήρες -βλεφάρου και στό­ματος- , ζυγωματικοί, καθελκτήρες και γελαστήριοι), αντιλαμβάνεσαι πλήρως ποια είδους πολιτική του... αρέσει να ακολουθεί. Ακριβώς εκείνη που εφαρ­μόζουν στα αιματοβαμμένα αμερικα­νικά θρίλερ οι σαλεμένοι πρωταγωνι­στές με το τραπεζομάχαιρο και τον μπαλτά. 

Το καλό με τα κινηματογραφικά σπλάτερ είναι ότι ρέει άφθονο κέτσαπ, όχι αίμα. Το κακό (για την Ελλάδα) είναι ότι ο υπουργός και οι λοιποί συναυτουργοί του Γιωργάκη έχουν κό­ψει χιλιάδες δελτία αποστολής άτυ­χων πολιτών με παραλήπτη τον Άγιο Πέτρο. Όταν οι φανατισμένοι, βουρλισμένοι και ντιπ καταντίπ αμετανόητοι υπουργοί και βουλευτές της πασοκάρας διαπίστωσαν ότι ο ΓΑΠ αδυνατούσε να κάνει την Ελλάδα επίγειο Παράδεισο, άλλαξαν λίγο τα σχέδιά τους. Με τον Λοβέρδο μπροστάρη σκοπεύουν να στείλουν τους Έλληνες στον κανονικό Παράδεισο. Ούτως ή άλλως, επιδεικνύουν συνέπεια λόγων και έργων... 

Έναν γιατρό! 

Ο κ. Λοβέρδος λατρεύει κάθε στιγμή από την υπουργία του. Το ζει κανονι­κά! Ο ενθουσιασμός, όποτε βγαίνει σε τηλεόραση ή ραδιόφωνο, είναι τόσο μεγάλος, που δεν μπορεί να κρυφτεί. Όπως ο έρωτας, το χρήμα και ο βή­χας. Διατυπώνει τις σκέψεις του με τέ­τοια θέρμη και απόλυτο τρόπο, που σε κάνει να ντρέπεσαι όποτε φτάνεις τό­σο χαμηλά στην αξιακή σου κλίμακα, ώστε να ζητάς να σου συνταγογραφήσουν κανονικά φάρμακα. Λίγη τσίπα δεν θα έβλαπτε, άρρωστε ψηφοφόρε. Γιατί να μείνουν άνεργα τα 10χρονα παιδιά στη Μιανμάρ, στο Μπανγκλα­ντές, στην Μποτσουάνα και την Κα­μπότζη, τα οποία, μέσα σε απέραντες δουλεμπορικές φάμπρικες, φτιάχνουν τα νέα φτηνά φαρμάκια του φτωχού; Γιατί να ταλαιπωρείς τα δημόσια τα­μεία με την περίπτωση σου, δίχως να καταδέχεσαι να συνεισφέρεις στην πρόοδο της επιστήμης γινόμενος πει­ραματόζωο; 

Εδώ που τα λέμε, αν έχεις γερή κράση και δυνατή ψυχοσύνθεση, θα τη βγάλεις καθαρή. Αν είσαι απαισιόδο­ξος, ηλικιωμένος, καντήφλας και δια­βάζεις Καρυωτάκη σε καθημερινή βά­ση, θα πας για μπάρκο. Εν κατακλείδι, οι Έλληνες δεν χρειάζονται φάρμακα. Με τόσα που έχουν υποστεί αδιαμαρ­τύρητα, ψυχαναλυτή θέλουν και μάλι­στα τρομερά καταρτισμένο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-2/3/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger