Αρχική » » Σχέδιο δολοφονίας ΓΑΠ

Σχέδιο δολοφονίας ΓΑΠ


Νομίζατε ότι ήταν ατύχημα η τούμπα του Γιώργου με το ποδήλατο; Σύμπτωση η περιπέτεια του με το κανό; 

Όταν τίθεται θέμα εξουσί­ας, χρήματος και γεωπο­λιτικών συμφερόντων, τίποτε δεν αφήνεται στην τύχη του. Οι σκοτεινές δυνάμεις που επιβουλεύονται την Αριστερά και δι­έλυσαν τη Σοσιαλιστική Διεθνή, της οποίας ηγείται ο υιός του Ανδρέα, ήθελαν από την πρώτη στιγμή να ξε­κάνουν τη μεγαλύτερη ελπίδα της Ελλάδας και της ανθρωπότητας: Τον ...Γε­ώργιο Ανδρέα Παπανδρέου ή Μπάτμαν ή Σπάιντερμαν ή «Λεφτά Υπάρ­χουν» ή «Οπενγκόβ» ή «Πράσινη Ανάπτυξη». 

Η συνωμοσία άρχισε να υφαίνε­ται την παραμονή μιας σημαδιακής ημέρας. Έγραφαν τα πρακτορεία ει­δήσεων στις 20 Απριλίου 2008: «Μι­κροατύχημα υπέστη το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πα­πανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορί­ες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντι­πολίτευσης έκανε βόλτα με το ποδήλατό του στην περιοχή της Σταμάτας, όταν έχασε την ισορροπία του κι έπεσε. Χτύπησε στο χέρι, στο πόδι και στην πλάτη και αμέσως διακομί­στηκε στο ΚΑΤ για τις απαραίτητες εξετάσεις. Έπειτα από εξετάσεις δια­γνώστηκε κάταγμα ογδόου θωρακι­κού σπονδύλου και μέσης φάλαγγας παραμέσου δακτύλου για το οποίο θα υποβληθεί σε μικροχειρουργική επέμβαση». Ποιος υπονόμευσε την άλυσο του ποδηλάτου; Ποιος έριξε γράσο στο οδόστρωμα; Απαντήστε αν έχετε κότσια! 

Σκυλοπνίχτης 

Οι σατανικοί νόες που ναρκοθέτη­σαν τον δρόμο του Γιώργου, έχο­ντας λυσσάξει με την αποτυχία του σχεδίου τους (γλίτωσε ο ανεκτίμη­τος), αναδιπλώθηκαν. Επί τρία ολό­κληρα χρόνια σχεδίαζαν το δεύτερο χτύπημα εναντίον της ανθρωπότη­τας. Εντόπισαν την αχίλλειο πτέρνα του λεβέντη μας στο κανό του. Στις 26 Απριλίου 2011 διαβάσαμε στην ειδησεογραφική διαδικτυακή πύλη news247.gr: «Σε πασχαλιάτικη περι­πέτεια φέρεται ότι εξελίχθηκε η ενα­σχόληση του πρωθυπουργού με το αγαπημένο του χόμπι της κωπηλασί­ας, κατά την ολιγοήμερη παραμονή του στην Ύδρα. Ο Γιώργος Παπαν­δρέου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος", φέ­ρεται ότι συνάντησε κακοκαιρία λί­γο έξω από το νησί, με αποτέλεσμα το κανό του να υποστεί βλάβη από τη σφοδρή θαλασσοταραχή. Το κίτρινο κανό του κ. Παπανδρέου ρυμουλκή­θηκε στο λιμάνι της Ύδρας από περι­πολικό του Λιμενικού». 

Ποιος άνοιξε τρύπα στο πρωθυ­πουργικό κανό; Ποιος κούνησε τη θά­λασσα μέχρι να γίνει φραπέ και να κο­ντέψει να πνιγεί ο εθνοσωτήρας; 
Ο πρεσβευτής της Ρωσίας έχει άλλοθι για τις επίμαχες ώρες; Ο Πούτιν πού βρι­σκόταν; Γιατί ένας «τουρίστας» που είδε το συμβάν κάθισε σε ταβέρνα και είπε (με νόημα) στο γκαρσόνι «τσάκω μια ρώσικη σαλάτα»; Επιτέλους, ρίξτε φως σ' αυτές τις υποθέσεις! 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-17/3/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger