Αρχική » » Πράσινος νηστικομμουνισμός

Πράσινος νηστικομμουνισμός

Ο Θόδωρος Πάγκαλος αναγνωρίζει ως μοναδική πραγματική Αριστερά το ΠΑΣΟΚ. Έχει δίκιο. Οι σύντροφοι του έκαναν την Ελλάδα Αλβανία.. 

Ερώτηση από το «Βήμα», που δέχτηκε ο αντιπρόε­δρος αλληλοδιάδοχων αριστερών κυβερνήσε­ων ΓΑΠ και Παπαδήμου: «Πώς εξη­γείτε τη δημοσκοπική άνοδο της Αρι­στεράς;» Ακολουθεί η απάντηση του: «Δεν θα χρησιμοποιήσω τον όρο "Αριστερά". Αρνούμαι να χρησιμο­ποιήσω τον όρο "Αριστερά" για τον κ. Τσίπρα και την κυρία Παπαρήγα. Για μένα η πραγματική Αριστερά στη χώρα παραμένει το ΠΑΣΟΚ». Τόσο καιρό ο χαρισματικός πολιτικός των μεγάλων...
εθνικών επιτυχιών (Ίμια, Οτσαλάν, ΔΝΤ) ξέρει την αλήθεια και μας την κρύβει. Έχουμε αληθινή Αριστερά, την οποία συνιστούν 29 κατασκευαστές Μνημονίων. Πασοκάρα, φίλτατοι! 

Έχει τις λύσεις για όλα τα προ­βλήματα. Νοστάλγησες τη Σοβιετική Ένωση και την ανελευθερία της; ΠΑ­ΣΟΚ. Την ίδια ώρα που ο Χρηστάκης Παπουτσής θα δίνει την εντολή στα παλικάρια του να σου μετρούν τα παΐδια στις διαδηλώσεις, εσύ θα μαθαί­νεις ότι το πενταετές οικονομικό πλάνο του Βενιζέλου πάει φυσέκι. Σου έχουν λείψει οι ουρές της Ρουμανίας για μισό λίτρο γάλα; ΠΑΣΟΚ! Τού­τες οι διάνοιες μπορούν να εξελίξουν την αυθεντική Αριστερά σε τέτοιο ση­μείο, ώστε να μην υπάρχει πια γάλα δι­αθέσιμο αλλά να παραμείνει η ουρά! 

Μαρξύνεται στην γκλίτσα 

Το κείμενο που ακολουθεί δεν απο­δίδεται σε συμμετέχοντα σε ρέιβ πάρ­τι έπειτα από κατανάλωση παλιών και νέων ψυχοτρόπων ουσιών, αλλά στον Αριστερό που αναφέραμε προ­ηγουμένως· τον άνθρωπο που μίλη­σε στο «Βήμα» (νηφάλιος, ελπίζου­με)· τον κ. Θόδωρο Πάγκαλο: «Η κυ­βέρνηση Παπαδήμου ολοκλήρωσε το έργο της κυβέρνησης Παπανδρέ­ου. Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι είμαι από αυτούς που θεωρούν πως η κυβέρνηση Παπανδρέου έκανε μέγα έργο. Η Ιστορία θα αναδείξει το έργο της και βεβαίως και όλων όσοι συμμε­τείχαν σε αυτήν». 

Οποιοσδήποτε οξυδερκής άνθρω­πος δεν θα οργιζόταν με όσα ξεστόμισε, αλλά θα ανησυχούσε διότι πιθανό­τατα έχει δίκιο ο λαοφιλής πολιτικός. Αυτά που λέει δεν είναι υπόθεση ή εκτίμηση, αλλά προφητεία. Έτσι όπως κατάντησαν οι πασόκοι την πατρίδα που «υπερασπίζονται», την Ιστορία μας θα τη γράψουν Τούρκοι ιστορικοί. Οδεύουμε ολοταχώς στο να μετατραπούμε σε φέουδο των νεοσουλτάνων. Συνεπώς, οι μεμέτηδες επιστή­μονες θα έχουν όλη την καλή διάθεση να εξυψώσουν το έργο Παπανδρέου και Παπαδήμου στα ουράνια. Ποιοι άλλοι θα τους παρέδιδαν το Γιουνανιστάν στο πιάτο; Ούτως ή άλλως, πρά­σινο το ΠΑΣΟΚ, πράσινο και το χρώ­μα του Ισλάμ. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-05/3/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger