Τα τετράγωνα των αστέρων

Πατρίς, Θρησκεία, οικογένεια. Για το δύο πρώτα είμαστε σίγουροι. Για την οικογένεια χρειάζεται ένα καλό τεστ DΝΑ. 

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρης πρέπει να βρίσκεται στη Βουλή. Ή έστω στην επικαιρότητα. Μπορούμε, αν ουδέν εκ των δύο προαναφερθέντων δεν είναι εφικτό, να συμβιβαστούμε με προβολή των δραστηριοτήτων του από το Τηλεάστυ (το κανάλι του). Θέλουμε πάντως να βρισκόμαστε σε επαφή με την καρατζαφέρειο σκέψη, επειδή ο πρόεδρος γεφυρώνει: χρόνο και χώρο. 19ο, 20ό και 21ο αιώνα. Ελλάδα, Ιράν, Ινδία, Αφγανιστάν. Με μια φράση του, μια χειρονομία, μια κίνηση καλής θέλησης μεταφέρεσαι...
αυτομάτως από την Ελλάδα του 2012 στο Ιράν του Χομεϊνί. Θέλετε παράδειγμα; Πάρτε ένα. Την ενσωμάτωση της Αλίκης Αρβανιτίδη στις σιδηρόφρακτες μεραρχίες τον ΛΑΟΣ - εν προκειμένω στο ψηφοδέλτιο της Β' Αθήνας. 

Ο πρόεδρος καλωσόρισε την κυρία Αρβανιτίδη στο κόμμα του, αναφερόμενος πρώτα στον σύζυγο της Πασχάλη! Τι Αθήνα, τι Καμπούλ δηλαδή. Είπεν ο διοικητής πολιτικών-κομάντο σαν τον Αϊβαλιώτη: «Με τον Πασχάλη ήμασταν μαζί εθελοντές στην Αεροπορία. Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Μας είχε ενώσει και η μουσική τότε, που εγώ έκανα ραδιοφωνικές εκπομπές, εκείνος μεσουρανούσε με τους «Olympians» και είχαμε πάντα μία σχέση σταθερής και αμετάβλητης φιλίας». 

Τρολύμπιανς 

Ο Γιώργαρος ήταν αδύνατον να ξεκινήσει τον διθύραμβό του για τον Πα­σχάλη δίχως να κάνει μνεία στις μπαρουτοκαπνισμένες ημέρες του καλλιτέχνη στην Πολεμική Αεροπορία, η οποία άπαντες γνωρίζουμε ότι αποτελούσε αληθινή δοκιμασία για τις αντοχές ψυχής τε και σώματος κάθε εφέδρου οπλίτη- ειδικά την εποχή που υπηρετούσαν στις τάξεις της οι άσοι των αιθέρων Καρατζαφέρης και Αρβανιτίδης. 

Εδώ, γίνεται εμφανές το αίσθη­μα του ανταγωνισμού του προέδρου τον ΛΑΟΣ προς τον βετεράνο πο­λεμιστή Κωστή Αϊβαλιώτη, ο οποί­ος φημολογείται ότι στους Βαλκανικούς Πολέμους 1912-1913 λευτέρωσε μόνος του τα Ιωάννινα, κρατώ­ντας το γκρα (τυφέκιο) στο δεξί του χέρι και μια μπουγάτσα με ζάχαρη άχνη στο αριστερό. Κάπου στα τελειώματα του βίντεο, ο θυρωρός δεξιάς πολυκατοικίας θυμήθηκε ότι μιλάει για τον Πασχάλη επειδή η γυναίκα του θα πολιτευτεί με τον ΛΑ­ΟΣ. 
Την ανάγκη φιλοτιμίαν ποιούμενος, είπε: «Ήμουν στον γάμο του, με την εξαιρετική σύζυγό του, τη δικηγόρο κυρία Αρβανιτίδη, η οποία έχει δύναμη, ψυχή, γνωρίζει καλά τα πολιτικά (…) και τώρα θα δώσει την καλή μάχη από τη Β΄ Αθηνών. Καλώς ήλθες και "καλό βόλι". Η ισχύς εν τη ενώσει, Αλίκη». 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ 
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-18/4/2012)

2 σχόλια:

  1. ασε μας ρε καραγκιοζη

    τωρα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑΡΚΕΤΑ ΜΑς ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger