Αρχική » » Εκδοροσφαγεύς

Εκδοροσφαγεύς


«Α, όπως Αθήνα. Ψ, όπως ψηφίζω». Είναι το εμπνευσμένο μοτό του υιού Ψυχάρη για την προεκλογική του εκστρατεία. Προφανώς παραπέμπει στα αρχικά του ονόματός του «Ανδρέας Ψυχάρης». Τραγική ισορροπία μεταξύ φλυαρίας και μετριοφροσύνης, θα ήταν αρκετό ένα «ΔΟΛ». 


Κατά του μνημονίου ήταν, λέει, ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Στην επόμενη συνέντευξη θα δηλώσει πως ήταν και κατά του Άκη. Όσο πάμε προς τις εκλογές πιθανόν να δηλώσει και κατά του ΠΑΣΟΚ. 


Ο οποίος Βενιζέλος, στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τις μί­ζες Άκη, είχε δηλώσει όλος θυμό πως οι υποτιθέμενοι λογαριασμοί με τις μίζες ήταν αριθμοί τηλεφώνων. Το σπασμένο, λοιπόν, τηλέφωνο της εποχής ήταν που έκανε όλη τη ζημιά. Πήρε το μηδέν ο Ευάγγελος και μηδένισαν οι ενοχές. 


Ο Γιάννης Μίχας, πρώην συνδικαλιστής, πρώην νομάρχης και νυν πρόεδρος του ΕΦΕΤ, κατηγορείται από την εισαγγελέα για την υπόθε­ση των υποβρυχίων Άκη. Σύμφωνα με τους γερμανούς, συνδικαλιστές του Σκαραμαγκά, με το αζημίωτο, «διευκόλυναν» τους Γερμανούς στην υπόθεση των υποβρυχίων. Μαθαίνω ότι...
ο κύριος Μίχας είναι εκλογικός σύμβουλος του Αντρέα Λοβέρδου. Ο οποίος στην εξεταστική επιτροπή για τον Άκη είχε επίσης δηλώσει     πως δεν υπάρχει καμιά ένδειξη ενοχής. ΣυνολΑΚΗ. 

Άτυχος όμως ο Βενιζέλος. Ενώ προσπαθούσε χρόνια να γίνει ο   αρχηγός του «όλου» ΠΑΣΟΚ, άρχισαν να το βάζουν φυλακή. 

Η κυρία Βίκυ Σταμάτη Τσοχατζοπούλου είναι επίσης ατυχής. Από τα μεγαλεία του Four Seasons στο Four Prisons. Συμπεραίνω πάντως πως δεν είχε ιδέα για τα «εγκλήματα» Άκη. Αφού, όταν πήγαν να τον συλλά­βουν, ζήτησε από τους αστυνομικούς και τον εισαγγελέα να βγάλουν τα παπούτσια τους. 

Δεν καταλαβαίνω αυτούς που αντιδρούν στην υποψηφιότητα Συμπιλίδη, λέγοντας πως δεν μπορεί ο άνθρωπος που έριξε τη ΝΔ να είναι υποψή­φιος βουλευτής της. Γιατί, μπορεί να είναι πρόεδρος της; 

«600 εκατομμύρια πήραν για να με ρίξουν», έλεγε παλιότερα ο Μητσο­τάκης σε φίλο του. Δεν έλεγε ονόματα, αλλά μάλλον εννοούσε εξωελλαδικούς παράγοντες. Στην Ελλάδα είμαστε φιλότιμοι. Δεν πληρωνόμαστε για τις αποστασίες. 

Ο Σαμαράς έχει αναμφίβολα ικανότητα πολιτικών ελιγμών. Διέγραψε τη Ντόρα επειδή ψήφισε το μνημόνιο, στη συνέχεια ο ίδιος ψήφισε το δεύ­τερο, διέγραψε αυτούς που δεν το ψήφισαν και έκανε μεταγραφή σε Βορίδη και Γεωργιάδη που ψήφισαν το πρώτο. 

Επιτέλους, στην Ελλάδα όποιος είναι δυσαρεστημένος με αυτούς που τον κυβέρνησαν μπορεί να μην τους ξαναψηφίσει, θα ψηφίσει τους γιους, τις κόρες και τα ανίψια τους. 

Ο κύριος Γρηγόρης Βαλιανάτος, εργολάβος των ανθρωπίνων δικαιω­μάτων, έγραψε στο Facebook για τον θάνατο του Μητροπάνου: «Δημή­τρης Μητροπάνος, η υπέροχη φωνή ενός ομοφοβικού». Αγαπητέ, σας θαυμάζω γιατί έχετε την αυτοπεποίθηση της ακραίας κριτικής, που μου θυμίζει αυτούς που είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τον εαυτό τους. Αυτοϊκανοποιημένοι... 

(Π. Hot-Doc-26/4/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger