Αρχική » » ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ. Public Issue: Νέα πτώση για τους μεγάλους - ΝΔ 19%, ΠΑΣΟΚ 14% -Στο 11% ο Καμμένος

ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ. Public Issue: Νέα πτώση για τους μεγάλους - ΝΔ 19%, ΠΑΣΟΚ 14% -Στο 11% ο Καμμένος


Νέα δημοσκόπηση της Public Issue για τον ΣΚΑΪ που θα δοθεί στη δημοσιότητα από το κανάλι του Φαλήρου σήμερα το βράδυ δείχνει να αποδυναμώνονται εκ νέου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, επιβεβαιώνοντας το ρευστό και αινιγματικό πολιτικό σκηνικό που έχουν...
αποτυπώσει και οι άλλες δημοσκοπήσεις.

Σύμφωνα με την Public Issue, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 19%, το ΠΑΣΟΚ 14%, ο ΣΥΡΙΖΑ 13%, η ΔΗΜ.ΑΡ. 12%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 11%, το ΚΚΕ 9%, η Χρυσή Αυγή 5%, το ΛΑΟΣ 3%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2% και η Δράση του Στέφανου Μάνου 2%.

Στην προηγούμενη δημοσκόπηση της εταιρείας, πριν από δέκα μέρες, η Νέα Δημοκρατία είχε 22,5%, το ΠΑΣΟΚ 15,5% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 8,5%.

Είναι προφανές ότι αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις η χώρα εισέρχεται σε μια περίοδο μεγάλης πολιτικής αστάθειας με μονόδρομο την συγκυβέρνηση.

iefimerida

3 σχόλια:

  1. 5% η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ???????
    Και ακομη δεν ξεκινησαμε...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΠΑΣΟΚ σταθερό στο πρόγραμμά του.
    Είπε το 2009: Οικονομία ανάπτυξης, σταθερότητας, συνοχής. Έκανε τα τρία χρόνια: Ύφεση 7% ετησίως, αποσταθεροποίηση, κοινωνική διάλυση, στρατιές ανέργων. Προτείνει για την αυτοδύναμη Ελλάδα: Μνημόνιο, και αφέντη Γερμανό.
    Είπε το 2009: Πράσινη ανάπτυξη. Έκανε τα τρία χρόνια: Του είπανε λέει ότι όσο έχουμε ύφεση , απαγορεύετε η πράσινη ανάπτυξη. Προτείνει για την αυτοδύναμη Ελλάδα: Μνημόνιο, και ότι πει ο αφέντη Γερμανός.
    Είπε το 2009: Αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος. Έκανε τα τρία χρόνια: Επέτρεψε στους απελπισμένους Έλληνες να αυτοκτονούν στο σύνταγμα. Προτείνει για την αυτοδύναμη Ελλάδα: Μνημόνιο, και περιφρούρηση του συντάγματος με δικά μας ΜΑΤ.
    Είπε το 2009: Αυτόνομο πολιτικό σύστημα, καταπολέμηση της διαφθοράς. Έκανε τα τρία χρόνια: Εξεταστικές, εξεταστικές, εξεταστικές. Προτείνει για την αυτοδύναμη Ελλάδα: Μνημόνιο, και θα περιμένουμε τι θα πει ο αφέντης για τον Άκη.
    Είπε το 2009: Ισχυρή Ελλάδα των ανοικτών οριζόντων. Έκανε τα τρία χρόνια: Υπερατλαντική σύνδεση με το Δ.Ν.Τ. , και υπέγραψε τη δανειακή μαζί με τη Ν.Δ. Προτείνει για την αυτοδύναμη Ελλάδα: Σκληρή διαπραγμάτευση μέσα στο μνημόνιο, για να πετύχουμε τη δημιουργία κατάλληλων χώρων, όπου θα παρέχονται και τα απαραίτητα μέσα για να αυτοκτονούν ανενόχλητα οι πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανάπτυξη, η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας
    Έψαχνα ο αφελής Έλληνας να βρω τι σημαίνει ανάπτυξη κατά τη Νέα Δημοκρατία, ποιος ο δρόμος της ανάπτυξης, ποιος θα την κάνει, πότε θα την κάνει, με τι χρήματα θα την κάνει. Βρήκα λοιπόν την απάντηση.
    1) Δρόμος προς τη ανάπτυξη: πρέπει να γίνουν έργα υποδομών που επιτρέπουν στην Ελλάδα να διαμορφώσει άλλο περιβάλλον, όπως η θεμελίωση περιμετρικού δρόμου Καλαμάτας.(Μάκης Βορίδης).
    2) Ποιος θα την κάνει: Η επόμενη κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
    3) Πότε θα την κάνει: Σε επικοινωνία που είχε ο κ. Βορίδης με τον κ. Ράιχενμπαχ, επισπεύδεται η έναρξη από Σεπτέμβριο, στα τέλη Απριλίου περίπου.
    4) Με τι χρήματα θα την κάνει: Όλα τα εγκαίνια των έργων υποδομών, θα χρηματοδοτηθούν μέσω ευρωενωσιακών θεσμών. (Μάκης Βορίδης).
    5) Άρα υπάρχει ελπίδα, μην αυτοκτονείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger