Αρχική » » Κόμμα για σινεφίλ

Κόμμα για σινεφίλ


Ο σύλλογος Τουρκική Ένωση Ξάνθης κηρύχθηκε παράνομος από τον Άρειο Πάγο. Αυτό, φυσικά, δεν άρεσε στον ΣΥΡΙΖΑ. Μάθετε γιατί… 

O ελληνικός εθνικισμός, για το κόμμα του Αλέξη, είναι κάκιστο πράγμα. Οι άλλοι εθνικισμοί δεν του έρχονται άσχημα - ειδικά αν αφορούν χώρες που συνορεύουν με τη δική μας. Δεν μπορεί ο κάθε ημεδαπός γραφικός να έχει εμμονές με αντιδραστικές προσωπικότητες όπως ο... Κολο­κοτρώνης και ο Κωνσταντίνος Πα­λαιολόγος. Αν θαυμάζεις εθνικιστές άλλων χωρών, δεν υπάρχει πρόβλημα. Καλή ώρα ο Μωάμεθ Β΄ ο Πορθητής Όταν μπούκαρε στην Κωνσταντινούπολη, μπορεί να λεπίδιασε και να κατέκαψε αναρίθμητους Έλληνες, αλλά δεν είναι σωστό να τον απορρίπτεις ασυζητητί. Προσβάλεις τους οπαδούς του. 

Γι΄αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ στις 12 Μαρτί­ου 2012 εξέφρασε τη θλίψη του επειδή ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης για την αναγνώρισή της, ως νόμιμου σωματείου! Έγραφε το σχετικό δελτίο Τύπου: «Η επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει με ανησυχία το γεγονός ότι ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης για την αναγνώριση της ως νόμιμου σωματείου, παρά τη δικαίωση της από το Ευρωπαϊκό Δι­καστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται άδικα και παράλογα η παραβίαση του στοιχειώδους συλλογικού δικαιώμα­τος ελεύθερης ίδρυσης συλλόγων». 

Ποπκόρν 

Όσοι είστε αμύητοι περί τα τεκταινόμενα στη Θράκη θα απορείτε. Με τι ασχολείται η κηρυχθείσα παράνομη Τουρκική Ένωση Ξάνθης; Με ανώδυνα πράγματα, όπως οι εκδρομές και οι κινηματογραφικές προβολές. 

Παρατίθεται ανακοίνωση από μια πρόσφατη δραστηριότητα του συλ­λόγου: «Στις 18 Φεβρουάριου οργανώνουμε εκδρομή στην Αδριανούπολη για να παρακολουθήσουμε την ται­νία ΄΄ Άλωση 1453΄΄. Το συνολικό κό­στος είναι 20 ευρώ και περιλαμβάνει το εισιτήριο του λεωφορείου και του κινηματογράφου. Αναχώρηση στις 18 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο, ώρα 7.30… Οι εγγραφές θα γίνονται μέχρι τις 14.53 της 16ης Φεβρουαρίου. Περισσότερες πληροφορίες στη Γραμματεία της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η ταινία παρουσιάζει την Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τον Μωάμεθ Β΄ και αυτός ο… πατριωτικός σύλλογος Ξάνθης ανακοίνωνε ότι θα πήγαιναν όλοι μαζί οι καλοί Έλληνες στην Αδριανούπολη για να τη δουν. 
Ωραία λεπτομέρεια είναι ότι οι δηλώσεις συμμετοχής σταματούσαν στις 14.53 το μεσημέρι, έτσι για να ταιριάζει η ώρα με την χρονολογία της Άλωσης. Τόσο πατριωτικό και ευαίσθητο είναι το κόμμα του Αλέξη. Άραγε πήγε κι ο ίδιος να την παρακολουθήσει; 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-18/5/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger